E-KİTAP VE DERGİLER

  • İlk dergimizi yayına hazırlayan Editör, grafiker, redaktör, ve yazarlarımıza teşekkür ediyor ve sizlerin beğenisine sunuyoruz. Dergimize gösterdiğiniz ilgiden dolayı siz sevgideğer okurlarımıza da teşekkürü bir borç biliyoruz. Çünkü üzerinden aylar geçmesine rağmen halen bu gün olsun dergi talep eden sevgideğer okurlarımıza basılı ürün elimizde kalmadığı için gönderemesek de PDF olarak ulaşabileceğiniz link'i sunuyoruz.

 

 

Kitap-Z Hans Aiberg'in 2001 ve 2004 yılları arasında okur grubuna gönderdiği maillerden oluşuyor. Chm dosyası olarak bilgisayarınıza indirerek de ofline okuyabilirsiniz.

 

  • Kitap-E Hans Aiberg'in 2001 ve 2004 yılları arasında okur grubuyla gerçekleştirdiği sohbet kayıtlarından derlenerek konulara göre tasnif edilmiş yazışmalarını yer almaktadır. Chm dosyası olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

    Zig-Zag Öğretisi ise, Hans Aiberg okur grubunun toplanmasına vesile olan yine içimizden bizlerden biri olan Aiberg okuru bir baba-oğul'un önemli derlemelerini yayınladıkları ilk web sitesinin içeriğini tek bir dosya içinde sizler için topladık.

    Arz'dan Arş'a Mirac serisinin o yıllarda yayınlattırılmayan kitabı olan 4. Cildi'nin müsveddelerinden derlenen Mirac-4'ü sizlerle paylaşmak istedik.

     

 

YENİLENEN ESERLER.

Sevgideğer okurlar sizler için bir klasik haline gelmiş bu eserleri en iyi biçimde sizlere hazırlamaktan ve sunmaktan gurur duyuyoruz. 
Bu eserlere çok yakında buradan ulaşabileceksiniz.

Sevgideğer okurlar; Birinci eserimiz "Vol/1 The Cosmos KÜNNES" ismiyle yeniden sizlere sunulmadan önce; Kit-san tarafından çıkartılan fakat sonra "ilaveli yeni baskı" reklamıyla Alem yayınları tarafından eklenen bölümleri bir araya getirilmiştir. Bundan daha önemlisi Yayınevlerinin küstahça redaksiyonları sonucu çelişen ve değiştirilen kimi satır aralarına saplanan cümleler tek tek ayıklanarak çıkartılmıştır. Bunların yerine doğrusu yazılmış ve resimleri yenilenerek konulara yardımcı olacak ilave resimler editörlerimizce eklenerek sizlerin beğenisine sunulmuştur.

YENİLENMEKTE OLAN ESERLER;

İkinci kitabımız henüz Editörlerimizce Revizyondan geçmeyi beklediği için sizlere şimdilik bu kitabı sunamıyoruz fakat yakında sıradaki revizyon işimiz bu olacak! Ancak tiryaki derecesinde tutkulu okurlarımız dilerse iletişim menüsünden bize ulaşarak revizyon edilmemiş ham dökümanı (yani eski yayınevinin bastığı biçimiyle) taleb edebilir.

İkinci band Mirac serisi kitaplarımızda revizyon listesindeki yerini aldı.

Üçüncü band "Evrenin Sırları ve Sınırları" kitapları da zamanla buradaki yerini alacaktır.

GELECEK KİTAPLAR

  • Yazılmış fakat yayınlanmamış kitap; "Çeyrek Kala ve Çeyrek Geçe Kıyamet"
    Yazarımız Sansasyondan kaçındığı hayatında bazı  tarikatlaşmış ve bir takım odakların güdümüne girmiş Medyacılar her zaman peşinde olmuştur. Hatta bu işi takıntı haline getiren Akıl hastası kimi sözde Medyacılar her dönem Taciz ve Tahriklerini sürdürmüştür. İşte bu Fırtınalı hayatta basılmayan bir eserin Yayınevimiz tarafından sizlere sunulması için her şeyi göze aldık.
  • Hazırlanmakta olan; "Hanifliğin El Kitabı – Protestant İslam"
    Daha önceki eserlerde makro ve mikro alemlerin yaratılışını işleyerek Evrensel gizemleri incelemiştik. Onlarca yıl önce yazılmış olan bu eserler bu günlerde ki eserler için veritabanı ve altyapı niteliğinde kalıyor yeni yayınlanacak olan bilgilerin yanında.
    Evet abartısız yepyeni ve heyecanlı konulara dalmaya hazırlanın! 
    Bu defa Evrenin de öncesine gidiyoruz! Herşeye En baştan başlamanın vakti geldi! Bildiğiniz herşeyi unutun! Bu kitap size bir Milad yaşatacak! Hayatınız bundan sonra aynı olmayacak! Değişime hazırlanın! Fikir jimnastiği falan değil bu beyin fırtınası da değil bu bambaşka bir şey! 
    Nasıl ki Arz'dan Arş'a serisi yeni bir fikir akımı ve bu gün bazı dini konuların aklen tahkik edilmesine kapı araladıysa bu kitap da yeni bir Milad'ın başlangıcı olacak. Ve bu güne kadar tartışılan konuların tümüne birden en tepeden hakikatı bindirerek noktayı koyacak kadar güçlü bir eser!
    Yaratılış'ın sırlarını öğrenmekle kalmayacak, Yaratan'la tanışacaksınız! Sizi matematiğin en uç noktalarında dolaştırıp, Adem ve Havva'ya eşlik edecek, çocuklarıyla tanışacaksınız!
    Mutantların dünyasına girecek, Tufan'la karşılacak ve Atamız İbrahim'in aklına şaşıracaksınız!
    Sadece bunlar mı?
    HA/VET!!!? >>> Bu da ne demek oluyor şimdi?
    Çok daha fazlası bu kitapda! Bu bir devrim değil bu Millineum (milad'ın) ta kendisi!
    Önceki kitaplarımızda Karadeliklerle, zamanda yolculukla gezmek kolaydı bu defa işler çok daha karışık! Dual sayılardan Stereo gerçekliklere varıncaya kadar nöronlarınızı fazla ısındıracak konular için buz torbanızı şimdiden hazır tutun!

YAYINLANMIŞ OLAN ESERLER;

Hans von Aiberg Kitapları BEST SELLER olmuş olup 20 yıl boyunca Kitapcıların ve sevgideğer okurların gözdesi olarak hem bir hediye kitabı hemde elden ele dolaşan tavsiye bir kitap haline gelmiştir. Daha önce hiç bir kitabın bu kadar çok tavsiye edilmediğine bahse girebiliriz sevgideğer okurlar. Resmi satış rakamlarının 1,5 Milyonu bulduğu bu kitaplar ile halen en çok satanlar listesinin başında olduğu aşikardır. Bakınız 20 Mart 1997 Tarihinde Yaşar Nuri'nin Işığa çağrı programında ki yetkili ağızdan bu sayı ifade edilmiştir.

Ancak ne var ki Kit-san ve Alem yayınları Hans Aiberg'in eserlerinin inanılmaz satış rekorlarına karşın gereken saygı'yı göstermemişler ve kitabların içeriğinde tahribat yapmışlardır. Hatta açgözlülükle Zaman Gezmenleri Kitabı Hans Aiberg'in Yayınevinde bıraktığı ve yıllar önce yazmış olduğu müsveddelerin derlenip toparlanarak bir kısım içeriğinin ise Arz'dan Arş'a serisinin birinci kitabından kopyalanan bir tekrar içerdiği gözlemlenmektedir. Ki bu Hans Aiberg'in hiç tekrara girmeden daima yeni şeyler yazma prensibine de ters olarak izinsiz yayınlanmış bir eser olmasına rağmen o da rağbet gören bir kitap olmuştur.

Sevgideğer okurlar 2007 yılında Eserlerinin ve makalelerinin tümünün telif haklarını; Wemb Zip-Zap Centertainment şirketimize devreden Hans Aiberg'in Kitabları Editörlerimiz tarafından Redakte edilmekte olup Kit-san ve Alem yayıncılık tarafından kitablara Eklenen Hans Aiberg'in yazmadığı bölümler veya Hans Aiberg'in yazdığı fakat Yayınevlerince değiştirilen metinler ayıklanıp düzenlenerek revizyon edilmekte, yeni görsellerle birlikte bu eserlere yakışır bir şekilde sizlere hazırlanmaktadır. 

Arz'dan Arş'a Sonsuzluk Kulesi 2

Yunanistan'da Etra yayınları tarafından çıkartılan Hans Aiberg'in kitabını görmektesiniz. Yine Azerice'ye çevrilen kitabımız Azerbaycan/Bakü esnafına dağıtımı gerçekleştirildikten bir süre sonra gerisin geriye iade edilerek Azerbaycan'daki Cemaat yapılanmasını ve Cemaatin gücünü ortaya koymuştur. Nitekim Azerbaycan'da cemaat'e ait okulların kapatılmasının arkasındaki asıl tehdit unsuru olan bu güçtür.

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar