Sonsuz ötesi matematik – Bina ve Mescid -Elif noktaları – Kehf uyurlarının köpeği

E2=m2c4 (km4/s4)

Bu formül TÜM tardyon, luxon ve takyonların ORTAK formülüdür.

Pekiyi bunu bulduk, niçin BİNA DEĞİL DE MESCİT YAPACAĞIZ? Çünkü anomalileri gidermezseniz, yani pay ve paydadaki anomalileri birbirine götürmezseniz, formülü normalize edemezsiniz.

Cardinale kelimesinin anlamını araştırır mısınız? (Matematiksel anlamını.)

<> en önemlü/esas/baş… vs

(Dinsel değil, sonsuzötesi set anlamında araştırınız.)

<> Sonsuz set.

Zaten sonsuz set, ama ben KARDİNALİ soruyorum.

Peki Mahyo kardinallerini araştırınız bakalım çıkacak mı?

Hüüüp saatim geldi.

<> buyrun

<> “Cantor sonsuz bir dizi ya da kümeyi, kardinal sayısı herhangi bir alt-bölümünün kardinal sayısına denk olan küme diye tanımlar. Başka bir deyişle sonsuz bir kümedeki elemanlar ile, o kümenin bir alt-bölümüne ait elemanlar bire-bir eşleştirilebilir. Cantor, geliştirdiği sonsuz sayılar teorisinde farklı büyüklükte sonsuz dizi ya da kümelerin olduğunu gösterir.”

[] http://web.iku.edu.tr/~eguzel/is.edu.tr-1/Matematik%20Felsefesi.htm

[] http://en.wikipedia.org/wiki/Mahlo_cardinal

[] http://www.biyolojiegitim.yyu.edu.tr/mkpdf/matematikonsuz.pdf

[] http://math.stackexchange.com/questions/310989/how-is-mahlo-cardinal-used

Tamam şimdi size iki tane Kardinal adı vereceğim: Alman Bau ve Mahyo. Almanca Bau ne demek?

<> Ağaç.

Baum ağaç, BAU örneğin Bau ingenior. BAU mühendisliği????? Aramızda Almanca bilen yok sanırım.

<> Bau = İnşaat

Evet inşaat >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> BİNA, yanlış kardinal. Elif noktası için doğru olan Mahyo (Paul Mahlo fakat asıl adı MAHYO, y ile yazılıdır.) MAHLO/Mahyo nedir? Anlamı nedir?

Pekala MAHYA nedir? (HaYy diri kelimesinden.)

<> Holo, Hayal?

Hayır MAHYA kelimesidir bu, hani Ramazan ayı falan.

<> İki minare arasına asılan yazı.

<> Işıklandırma (bir çeşit), minarelerin arasına gerilir.

Evet.

<> http://mizar.uwb.edu.pl/JFM/Vol12/card_lar.html ingilizce bi sayfa=Mahlo and Inaccessible Cardinals

Güzel, inaccessible ne demek?

<> Erişilemez.

<> İmkansız ötesi.

<> Ulaşılmaz.

 

Mahyo (Paul Mahlo size etüd konusu olsun, çünkü MESCİT kelimesine böyle ulaşacağız).

Elif noktaları için (İbranice titrek N gibi yazılan ELİF harfi: א) ile ilgili formüllerde Mahyo/Mahlo kardinali kullanmak zorunludur. Bu detaya etüdünüzden sonra gireceğim.

ÇÜNKÜ:

1. Elektronun orbitleri vardır. Bunlar muhtelif biçimdedirler. (Örneğin iki yumurtayı sivri yerlerinden üstüste getiriniz ve çevresine bir halka koyunuz.)

2. Orbitlerden biri ise çok ilginçtir. Olasılık aralığı kambur bir biçimde bitmekte (sıfırlanmakta); birden küçük bir aralık daha başlamakta ve yan yatmış D harfi gibi bir görüntüyle ötekine eklenmektedir.

Eğer bu orbitalin çizimini bulabilirseniz, bunun imkansız bir şey olduğunu göreceksiniz. Çünkü İHTİMAL sıfır olmuştur. Yani o olasılık aralığından sonra ELEKTRONUN bulunması mümkün değil İKEN, sanki SECDE eden bir vücuda eklenmiş baş gibi durmaktadır. Olasılık zarfının dışında bir BAŞ vardır.

Bu BİLMECEYİ MAHYO çözmüştür.

Elektronun bir çapı vardır yani bir foton değildir. Ama Mahyo elektron aralığında bu çap sıfıra iniyor. Elektronun çapı sıfırlandığında ne olur? Madde kaydından çıkıp sonuşmaz enerji (nur) sahibi olur. Buna intrinsic kütle=İmajiner kütle denmektedir.

[] http://web.archive.org/web/20031205223010/http://www.aip.org/physnews/graphics/html/orbital.html

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/12/orbital.gif

(Linke baktım, orada Laser demetiyle yapılmış girişim deneyi var. Benim dediğim orbitaller 24 kadar konfigürasyon.)

[] https://hanifislam.com/mih/wp-content/uploads/2016/12/orbital-5.jpg

Mahyo bu durumu “Sonsuz ötesi” elektronu diye tanımladı. Yani elektron bu evrende olduğu gibi ışık hızı ötesinde de bir OLASILIK (Kehf) aralığında devam ediyordu.

Bunun en güzel örneği kuşkusuz yine Kur’an’dan: Ashabı Kehf’in köpeklerinin RESMİNİ ayeti okuyup gözümüzde canlandıralım. Lütfen tekrar yazar mısınız?

<> 18-Kehf/18: Uykuda olmalarına rağmen onları uyanık sanırsın. Onları sağa ve sola doğru çeviririz. Köpekleri de kollarını eşikte uzatmıştır. Onlara baksaydın onlardan dönüp kaçardın ve onlardan dolayı korkuyla dolardın.

Uykuda olmalarına rağmen onları uyanık sanırsın. Onları sağa ve sola doğru çeviririz. Köpekleri de kollarını eşikte uzatmıştır. Onlara baksaydın onlardan dönüp kaçardın ve onlardan dolayı korkuyla dolardın.

Köpek kollarını SİSTEM İÇİNDE değil dışında bırakmış. Yani MEDHAL’in dışında kalmış köpek! Köpek iki ön ayağını MAĞARA  d ı ş ı n d a  bırakmış. Ama uyuyor! Yani secde durumunda gibi…. Ön ayakları uzunca dışarıda, fakat başı İÇERİDE, dışarıda olsaydı zaten UYUMAZDI!

Sahipleri gibi UYUDUĞUNA göre, o da ÖN AYAKLARI/kolları dışında SİSTEME/KEHF’e dahil edilmiş; meDHaL kelimesinin bir anlamı da bu!

Hem giriş hem DAHİL edilme ile edilmeme arasındaki Antrede! Bunu gözünüzde canlandırdınız mı?

<> evet

Şimdi ETÜD olarak bu köpeğin durumunu, verdiğim intrinsic elektron orbitinin şeklini ve Mahlo Kardinalini etüde çekiniz. Bundan MESCİT sonucu çıkacaktır. (Etüd sonrası)

Hans von Aiberg, 28/12/2003 (210/15)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 210 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

210-15-kitmir

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar