Nefs ve Kirlian – Gelecek teknolojileri – Hologramlar – Dolanıklık ve Schrödingerin kedisi, evrenler

İkinci bölüme hoşgeldiniz. Hani hep artan sorular var ya, sarkıyorlar, şimdi onlara yanıt verebilirim.

<> hoşbulduk hocam

<> Geçen chatte sorduğum ve gördüğüm görüntüler kirlian (aura) görüntülerine hiç benzemiyor ve renkli de değil.

Sevgideğer [candaş], Kirlian görüntülerinin tamamı rengarenktir. (Renk cebiri denen bir sistemle çözüyorum.) Acaba doğru linklere baktınız mı? Başka linklere de bakınız. Veya Semyon Davidoviç Kirlian 1936’da bu resimleri siyah beyaz çekti, belki o ilk resimlere takılmışsındır.

<> Benim gördüklerim renkli değil.

Şu anda Japonya’da 400 milyon TL’ye Kirlian Renkli fotoğraflayıcısı kameralar var. Galaksiler gibi rengarenk. Üstelik ucuz da… Yalnız şiddetli OZON üretiyor, yani toxic yapıyor.

Ben bu kameranın (Fotokopi makineleri büyüklüğünde) bir başka özelliğine takıldım. Her Şer’den (ozon gibi) bir HAYIR çıkar. Küçük çapta denedim: Eğer bunun elektromagnetik yüksek alanı, atmosferde belli bir yere ve factorial olarak inşaa edilirse, karınca kararınca OZON (O3) üretimi yapılabilir.

Ozon tabakası çok ince bir tabakadır (0,2cm). Dünyanın ekvator çevresi de 40 bin km. Ozon tabakasına ise çevre 120 bin km ediyor. OZONU onarmak hiç de sorun değil! Çünkü çoooooook aşırı ince bir tabaka. YAMA yapılabilir.

(Nobel ödülümü hazırlayınız, vaktim olunca gelip alırım -reklam-.)

Non-stop omniscience devam ediyor.

<> http://www.stetson.edu/departments/physics/vholography The Vibrational Holography Research at Stetson University is in its second year of maturity and more active than ever. Spurring from Dr. Kevin Riggs’ interest in both acoustics and optics, this method of research uses non-destructive techniques to investigate the vibrations of three-dimensional objects using wave superposition of holograms. If you are interested in either the technique of vibrational holography or this institute’s research using vibrational holography, please feel free to take one of the following links.

Ben zaten BAHSETMİŞİM, RENK CEBİRİ diye. :)))) Kirlian’dan söz ederken ve OZON’u anlatırken, aptala malum olur misali zaten SÖZE BAŞLAMIŞIM. 😉

Bu tekniğin sonu >>>>>> WHOLE+GRAM’a varacaktır. Önce aknokta tekilliği (White-Hole); bundan sonra HOLE+gram; Sonra da WHOLE gram. Bir cube’nin DÖRT mekan boyutlu hali. En, boy, yükseklik + dördüncü mekan boyutu.

Hologram üç boyutlu. WHOLEGRAMM ise üç boyutun içinde yer aldığı ÜST-boyutlu. Diğer adıyla (chatleri search ederseniz) TÜMDEN VE REEL TÜM UZAY KÜBİT VE ZAMANLARI ve de TÜMDEN VE GERÇEK yaratılım! (Aiberg-Sarfatti Kübit uzayları) Hyper space üstü DÖRDÜNCÜ MEKAN boyutu uzayı.

Herşey bir kübit içindedir. (Arş bir düzlem ve dört direkten oluşan kübit.) (Kürsi yine adı üzerinde masa biçimi bir kürsü.) Buna Öklidyen uzay demiştim. (Mahşer düzlem, Sultan boyut ile HACIM oluşturuyor.)

Vibrational özelliğe gelince anlatması kolay, anlaması ZOR! Bunun için etüd gerekiyor:

1. Scaler ne demek?

2. Vector ne demek?

İkisinin farkı ne demek? Bileşke hangisi? Özellikle skaler ve vektöreli (Arayöney) etüd edelim. Bu farkı bilen yoksa, search ediniz. ltf. (Biri statik, diğeri dinamik. Mesela genişleyen evren DİNAMİKTİR.)

[] http://web.archive.org/web/20030829080607/http://bilim.topcities.com/fizik2/vektor_kuvvet.htm

Yararlı bir site, ama SKALER bileşke ile VEKTÖREL bileşke  ç o k  ayrı şeyler. Bu farkı yazınız -bilen varsa-.

<> Temel bilgi veriyor

(Fakat bende pics görünmüyor.)

[] http://www.muhendisbeyinler.net/wp-content/uploads/2015/11/vektorlerin-skaler-carpimi-nasil-yapilir1.jpg

[] http://images.slideplayer.biz.tr/11/3305477/slides/slide_15.jpg

Mesela evren genişliyor. Bu çap doğrultusunda SCALER bir bileşke midir? Yoksa VECTORAL mıdır?

<> Evrenin genişlemesi vektörel değil mi? Zaman tensoru dolayısı ile?

Ama bir de SKALER olarak (eşel gibi SABİT) düşünün. Kan grubu; A (Scaler), B (Vectorel); AB??????

<> Bileşke?

Dolanık parçacıklar duydunuz mu? Search >>> Entangled. Von Neumann tarafından kanıtlandı. (ZZ’dendir) Elektron spinleriyle sınadı. Dolanık spinlere sahip elektronlarla ilgili deney, Cubit ışınlaması deneyi, ZİHİN yani biz deneyleyen kişi DENEYİN SONUCUNU ETKİLİYORSUNUZ! Deney sizin GÖZLEMİNİZDEN etkileniyor.

[] http://web.archive.org/web/20031202174403/http://www.eee.deu.edu.tr/pbl/kuantum_isinlanma.pdf

[] https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuantum_dolan%C4%B1kl%C4%B1k

<> Gözlemci, katılılmcı.

Evet. Schrödinger’in kedisi, sizin ZİHNİNİZİN tercihine göre, ya ölü (A), ya diri (B), ya da her ikisi (AB=Yarı ömür kavramı) veya 0 kangrubu. (Sıfır, çünkü deneyin bir de yüzde sıfırdan küçük, mesela %-25 gibi paranormal ihtimali var.)

Bu deneyler 8 sonuç verir. (Yine mi sekiz?) A, B, AB, 0 dörtlüsünün her biri rh pozitif ve rh negatif toplam 8 sonucu var!

Şimdi bu uzun ve diferansiyel içeren denklemlere nereden başlayalım, nasıl anlatalım? Vibrational (Geon) olan Süper Uzay’ın kıpır kıpır hareketli olduğunu ve OL=ÖL olduğundan.

Hans von Aiberg, 28/12/2003 (210/11)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 210 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

210-11-ozon

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar