Şu kerrubileri daha öncede bulamamıştık. Hezekiel bu dört direk ve altında tekerleklerden oluşmuş Archangel taşıtı olan kerrubileri çok iyi anlatıyor Tevrat’ta. Web search’e Hezekiel ve Kerrubi (Qeruby vb.) diye yazabilirsiniz.
<> Hezekiel bir İbrani peygamberidir. Tevrat’ın Hezekiel bölümünü yazmıştır. Hezekiel’den bazı bölümler:
<> Ve baktım, ve işte, şimalden buran yeli, durmadan ateş saçan büyük bir bulut geliyordu, çevresinde parıltı, ve ortasında, sanki ateş ortasında ışıldayan maden. Ve onun ortasında dört canlı mahluk benzeri çıktı. Ve görünüşü şöyle idi: Onlarda insan benzeyişi vardı; ve her birinin dört yüzü vardı, ve onlardan her birinin dört kanadı vardı. Ve ayakları doğru ayaklardı. Ve ayaklarının tabanı buzağı ayağının tabanı gibi idi, ve tunç gibi parıldamakta idiler. Ben canlı mahluklara bakarken, işte, canlı mahlukların yanında, onların her dört yüzü için, yerde bir tekerlek vardı. Tekerleklerin ve yapılarının görünüşü gök zümrüt gibi idi; ve dördünün benzeyişi birdi. Ve görünüşleri ve yapıları sanki tekerlek içinde tekerlek. Yürüdükleri zaman dört yanlarına da gidiyorlardı
<> Dönmeyerek yürüyorlardı. Tekerlek çemberleri ise, yüksekti, ve korkunçtu. Ve dördünün çemberleri çepeçevre gözlerle dolu idi. Ve canlı mahluklar yürüdü. Tekerlekler de onların yanında yürüyorlardı. Ve canlı mahluklar yerden yükseldikçe tekerlekler yükseliyorlardı. Ve canlı mahlukların başları üzerinde gök kubbesi benzeyişi, korkunç billur gibi, yukarıdan başları üzerine yayılmıştı. Ve kubbe altında kanatları birbirine doğru dümdüzdü. Ve herbirinin bedenlerini bu yandan örten ve iki kanadı, ve o bir yandan örten iki kanadı vardı, ve yürüdükleri zaman kanatlarının gürültüsünü işittim.
Bunların adının Kerrubi olduğu da yazılı bu baplarda. Bir şansını dene bakalım: Çünkü Kur’an bu Tevrat’ı TASDİK ediyor! Yani bu kısımlarını Kur’an ONAYLIYOR!!!!
“Dört canlı mahluk benzeri çıktı. Ve görünüşü şöyle idi: onlarda insan benzeyişi vardı; ve her birinin dört yüzü vardı, ve onlardan her birinin dört kanadı vardı. Ve ayakları doğru ayaklardı. Ve ayaklarının tabanı buzağı ayağının tabanı gibi idi, ve tunç gibi parıldamakta idiler.“
Bunlar Kerrubiler.
(Arapçası Karibun / Mukarrebun)
4 insansı 4 yüzü var, dört kanadı var.
“Tunç gibi parıldamakta.“
“Onların her dört yüzü için, yerde bir tekerlek.“
“Tekerleklerin ve yapılarının görünüşü gök zümrüt gibi idi“.
(Kur’an’da İNCİ TANESİ diye anlatılıyor. Burada da KRİSTAL zümrüt olarak yer alıyor.)
“Şimalden buran yeli” = Kuzey kutbu akı yoğunluğu ya da gerilim farkının sıçraması.
“durmadan ateş saçan büyük bir bulut” = Katod ışınları, elektron bulutu çevresinde parıltı, ve ortasında, sanki ateş ortasında ışıldayan maden. Nur-35 iyice meydana çıkmaya başladı değil mi?
<> evet
Ne doğuda, ne batıda yetişen zeytin ağacı örneği.
“Ve onun ortasında dört canlı mahluk benzeri çıktı.“
Dört canlının dört yüzü var ve DÖRT yönü işaret ediyor. Ama bize gerekli olan “Kuzeyden gelen ve güneye akan” yön. Doğu ve batıdan olmayan yön… Kuzeyden güneye elektron bulutu olarak akan…
“Dördünün benzeyişi birdi. Ve görünüşleri ve yapıları sanki tekerlek içinde tekerlek. Yürüdükleri zaman dört yanlarına da gidiyorlardı. Dönmeyerek yürüyorlardı. Ve dördünün çemberleri çepeçevre gözlerle dolu idi.“
(UFO’ların 6 ya da 8 lumbozu vardır.)
“Ve canlı mahlukların başları üzerinde gök kubbesi benzeyişi, korkunç billur gibi, yukarıdan başları üzerine yayılmıştı.“
Daha fazla UFO olmaya başladı ve özellikle Nur-35’deki ve Tarık suresindeki PARLAYAN YILDIZ/İNCİ züccac=Kristal. (Burada Zümrüt diye verilmiş)
[Candaş] bu kadar bildiği için TASDİK edilen Tevrat’ı bu kadar yazabildim.Şimdi de anımsamak için Nur-35’i lütfen yazar mıyız???
-devam edecek-
Hans von Aiberg, 26/12/2001 (037/11)
Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [ ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.
Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.
önceki bölümü oku | 037 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku