Piramitlerin sırrı – Venus ve Nuh tufanı – Mahvedilen gezegen – Güneş sistemi ve Titius sayıları

<> 29-Ankebut/14: Andolsun ki biz Nuh’u kendi kavmine gönderdik de o bin yıldan elli yıl eksik bir süre onların arasında kaldı. Sonunda onlar zulümlerini sürdürürken tufan kendilerini yakalayıverdi.

 

Jüpiter’den kopup üzerlerine uzun yıllar boyunca gelen ve geldikçe büyüyen, sonra da kozmik sürtüşmeler oluşturan ve Nuh tufanı gerekçesi olan Venüs’ü gösteren Zigguratlar yapıldı bence…

Orion, Draco, Sirius vb. bir yana… VENÜS kopmuş geliyordu ve AY’dan bir kaç kez büyük görünüyordu. Gelgitleri öyle güçlüydü ki TUFAN oluverdi.

Velikowsky’in bu fikrine güvenin ve “World in Collision” isimli kitabını okuyunuz. Velikowsky’ye güvenin çünkü o bir ZAMAN yolcusudur. (Einstein ekibinden. Einstein öldüğünde onun kitabını okuyordu.)

Yani orada yazılanlar DOĞRU olmalıdır, o kitap çok önemli… Çünkü Velikowsky BÜYÜK bir BİLİM ADAMI’dır.

Gelecekte Venüs teorisi kabul edilecektir. O bunu ispatlamıştır.

Jüpiter ve Venüs’ün atmosfer yapılarının tıpatıp aynı olması [rastlantı değildir.] (Hele ki argon gazı oranı tıpatıp aynı.)

Venüs sistemde TERSİNE DÖNEN TEK GEZEGEN’dir. Bu onun oraya en baştan konmadığını, DAHA SONRA oraya geldiğini, yörüngesel (Sinüzoidal) gelişi sırasında negatif ivmelendiği ve dönü yönünün tersindiği belli olmaktadır.

Hele ki, Mars ile Jüpiter arasındaki Asteroid kuşağı (2000 iri diğer milyonlarcası ufak gezegencikler) malumunuzdur.

İyi de bu gezegen niçin parçalandı? İç-tutunum yasalarına göre süredurumunu korumalıydı. Parçalandı, çünkü Jüpiter’i etkileyen NOVA (Fazla kütlenin dönme momentindeki değişmeler sonucu uzaya fırlatılması) Asteroid kuşağını da etkilemişti. Yani orada bir gezegen vardı.

Astronomik birim dünya-güneş arası mesafe olduğunda 0 km Güneş ise astrobirimin 0,3 (Merkür) 0,7 (Venüs) 1,0 Dünya. Hatırlayacaksınız: 0-3-6-12-24-48-96… Bunlara 4 ekleyip sonra 10’a bölüyoruz 0,4-0,7… böyle bulunuyor…

<> Birincisi 0.4 mü?

Evet. 0.4 (Merkür), 0.7 (Venüs), 1.0 (Dünya), 1.6 (Mars). 2.8 ise O PARÇALANAN GEZEGEN.

Yani Venüs’e yol verirken kendi gitmiş ve Neptün’ü de etkilemiş, astronomik birimleri kısmen bozmuştur.

<> Hesap tufandan önce başkaydı o zaman? (yani formül)

Aynıydı… Ama bir şeyler oldu. Vulcan yerine Venüs geldi. Bir gezegen parçalandı. Neptün (En dış gezegenimizdir. Çünkü Plutonun yörüngesinden daha geniştir.) bundan etkilendi ve bir İSTİSNA olarak Tietz sayısında özel ayrıcalıklı bir duruma sahip Vulcan ve Cupid hayali birer gezegendir.

Pangea kıtaları gibi Güneş sistemi de oluşurken TAŞLARIN matematiksel olarak yerine oturması için astronomlar Vulcan, Cupid vb. gibi HAYALİ isimler kullanırlar. (Bu isimleri yunanlılardan alıyoruz tabii…)

<> Kuiper kuşağında mı Pluto

Pluto sanıldığı gibi SON gezegen değildir. Neptün yörüngesi uzun bir süre onu aşar ve Neptün en dış gezegen oluverir. Pluton ise içeride kalır.

Güneş’in çapı ve kitlesi daha keşfi beklenen iki gezegene gebedir… Yani Merkür, Venüs, Dünya, Mars, Asteroid, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün ve Pluton dışında. (Vulcan ve Cupid de olabilir)

<> Vulcan, Başak burcunun gezegeni mi?

Yusuf babasına “Rüyamda Güneşi, Ay’ı ve [11] burcu/yıldızı bana secde ederken gördüm” diyor.

Gezegen adlarına aldırmayın onlar relatiftir.

Uranium=Uranüs

Neptunium=Neptun

Plutonium=Pluto gibi aynı mantıkla verilmiş isimler…

Üzgünüm ŞİMDİ sinyal geldi Bağlantı için izin istiyorum. Sizleri bir süre başbaşa bırakıyorum.

<> Ok sir

<> Hayırlı geceler hocam

Hazır buradayken bir çok bilgi teatisinde bulunmanızdan Allah ve Hızır da memnun olacaklardır. Buna inanıyorum. Bağlantı kısa sürebilir, o zaman yeniden döneceğim.

<> İnşallah

İnşaallah. Eğer video-konferans yaparlarsa o kötü, bitmez tükenmez o zaman.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 28/11/2001 (026/04)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 026 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

026-04-jupiter-venus-asteroid

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar