<> Biz erkek dişi arasını sert bir çizgiyle ayırmamız fiziğe uyar mı uymaz mı?
<> asenkron olaylar bunlar üstad önemli olan senkronizasyonu tutturmak bence
Her ikinizin de dediğini doğa oldurmuyor. XX kadın ise XY’nin bir kısmı yani X senkronize olur ama Y kendini ayırır ve sert bir çizgidir.
Erkek X’tir, X yanıyla memelidir (Mammalia) fakat kadın çok uyumlu 2 kez X’tir. İkisindeki mammalia farklıdır. Birinde estetik, zarif ve süper dengededir. Erkekte öyle değildir, Y tarafı ağırdır.
<> kuantum teorisinin özünde yatan da bu sekronize olmak kadın ve erkek x ve y: üstat bu eşitlikte her iki tarafın dengesini eşitleyen bir denklemde siz x e 2 değerini verirseniz denklem bozulur.. basit bir kuram karmaşası yaşanır aslolan ise x ve y’nin birbirine eşit olduğu
<drM> X ve Y kromozomları hiçbir şekilde eşit değildir. X, 2*Y’den büyüktür. Y: 252 gen, X: 1564 gen.
Bir örnek: Erkeklerin belden yukarısı belinden aşağısından AĞIR olduğundan erkekler pencereden/balkondan düşebilirler.
<> 🙂
Ama kadınların 6.katta camı dışarıdan sildiklerini görürsün. Çünkü dengelerine güveniyorlar. Doğal bir avantaj bu…
<> Ben bakamam bile onlara
Erkeğin belden yukarısı (Adale ağırlığı) fazla olduğundan dengeyi kurmak için yürürken ayaklarını sallapati laplap adımlarla ve beceriksizce yürüdüklerini görürsün.
Ve yine bunun tersine kadının belden aşağısı ile yukarısı Süper dengede ve eşittir. Bu yüzden hiçbir erkeğin hayatta başaramayacakları bir şeyi başarırlar: Yüksek ökçeli topuklar!!! Ben herhalde ikinci adımda yere düşerim. Fakat eşlerimin on km yürüdüklerini biliyorum.
Erkeğin ayakkabısının çok kaba olması gerekiyor.
Erkeğin doğasında kalçalar dardır, gövde üçgeni ağırdır. Öne eğilerek ve kambur yürüyerek dengesini sağlar. Hele ki buluğ gençlerinde birden adali büyüme olduğunda, bu yeni vücuduna alışamadığı için sık sık düştüklerini görürsünüz.
Oysa kadının bel altı ve üstü bölümlerinden başka ön (Göğüs safraları) ve arka (Kalça safraları) ayrıca denge halindedir. Kadın bu yüzden dengeli ve zarif olarak tanımlanır. En ufak bir denge dışı orantısızlıkta “Çirkin” diye bile adlandırır estetisyenler.
-devam edecek-
Hans von Aiberg, 03/02/2002 (055/12)
Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [ ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.
Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.
önceki bölümü oku | 055 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku