Tarık suresi – Tek gök – Işık hızı – Kendine parlayan yıldız – Arz’dan Arş’a

İşte o foton sizsiniz. Ve kabirdeki gibi yalnızsınız. Evrende siz kendinize parlıyorsunuz. Başka hiç bir şey yok.

Bunun benzeri ÜST uzayı “Gri hiçlik, Kurşuni hiçlik” denen bir bölümde kitaplarımda anlatmıştım. O konuya bir ara bakabilirsiniz. Ya da kitabı olmayanlar için o konu yazılır ve haber grubumuza asılır.

[] https://hanifislam.com/mih/mirac-3-referans-8-adiyat1500/ Arz’dan Arş’a Miraç 3 – REFERANS – 8 – ADİYAT/1500

[] Relativite güvencesinde, eğer ışık hızına yakın bir hızda gidip de öz-zamanı kısaltarak, gelecekteki çocuklarımızı, torunlarımızı SENKRONİZE olarak yakalayabilseydik, onların Kur’an’ın bu ileri anlamlarını çoktan aletli teknoloji ile başardıklarını görecektik.

[] Eğer onların (UFO diyebileceğimiz) aygıtına konuk olsaydık, görecektik ki, dört motor fonksiyonunun tam randımanlı yol verilmesi sonucu, uzay-zaman’ın bittiği, ışık hızıyla eşleşildiği Feinberg bölgesi ya da Kurşunî Hiçlik denen, sür vites (Uzay-üstü-uzay) bölgesine geçecektir…

[] Bu bölgede zaman durmakta, mekân ortadan kalkmaktadır ve TÜNELLER-ESİR-ZAR (membran) görünür olmaktadır. Ne siyah ne beyaz fakat tam gri olan bu bölgede, Nur-35. ayet gereği. “Dokunmasan da neredeyse tutuşacak” denen esir işlevi bulunmaktadır. Bu bölgenin konuğu yani madde bir nesne, o kurşunî hiçlik bölgesinde Dhurakhapalam ya da TARIK denen ve “Gece altın ya da metalik ışıltılar saçan” bir görüntüye sahip olur. Ama Kur’an’ımızda Tarık ismiyle verilmiştir. Tarık ve Nur ile Adiyat birbirinin Kur’an Cifirindeki DEVAMLARIDIR

[] Tarık suresinin ilk ayetleri “And olsun o göğe (Gri hiçlik bölgesine) ve Tarık’a… Tarık nedir bildin mi? (Nur suresinin 35. ayetine gönderiyor ve soruyor bu soruyu elime, “şimdi anladın mı?” diyerek soruyor) O (Tarık) geceleyin (Gri hiçlik içinde) ışıklar (Dhurakhapalam ışıltıları) saçan bir tek yıldızdır. (Çünkü kurşuni hiçlik bölgesinde zaman ve mekan ortadan kalkınca, yıldızlar ve evren de ortadan kalktığı için, sadece uzay-üstü-uzaya çıkan ve tek yıldız gibi parlayan sizin aracınız dışında hiçbir ışık yoktur.)

[] Tarık suresi, daha sonra bu kitaba temizlerden (Arındırılmışlardan) başkasının el süremeyeceğini ve “Hiç bir nefis olmasın ki üzerinde gözetleyeni bulunmasın” diyenek surenin sonunu, bir az önce çağımız ve ileri çağlara yönelik tefsirini yaptığımız Adiyat suresinin başına “VE” ile bağlayarak gönderiyor.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 20/01/2002 (048/11)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 048 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

048-11-tarik-kendine-parlayan-yildiz-arzdan-arsa

Yorumlar