Nur-35in mealleri – İleri teknoloji – Cifir – Simya – Ahit sandığı – Rafineri

Bu düzeni o matematiksel verilerle yapabilen birisi sandığı ve kapağını “Nötron tepkimesine meydan vermeyecek uzaklıkta tutarak, kritik kütle hesabını iyice ayarlamak” şartıyla

Çelik-Bakır-Soymetal halitası ve Radyoaktif kurşun kullanarak bunu da Yatay polarize ederek biri tam sıvı (Cıva), ötekisi yarı sıvı (Sitanni=Kalay, ama Sitanno olan değil Sitanni olan kalay elementi)

Sonra daha zor sıvılaşan kurşun ve tepkime başlıyor.

Kurşun tüm radyasyonu emiyor. (Canım kurşun ne kadar da fedakar.)

<> Zaten o büyüklükte bir transatlantiğin tufan şartlarında yol alması için de sınırsız yakıtı olan bir motor teknolojisi olması gerekirdi (gemiyi sürekli net dalgalarına burnunu dik tutmak için).

Elbette o tarz birşey.

Soy elementler de oksitlenmeyi reddediyor. Demir ve Bakır elektrolize giriyor.

Cifir çizimleri bir yana bunların tümü yine Nur 35’inci ayette vardı. Elektroliz de buna dahil ve tüm galvanometreler. Şeytan-Melek ikilemi de aynı ayetteki 49 anlamından biri olarak bize göz atıyor.

Bir H reaktörü kendiliğinden kozmikprimer üretir. Bunlara biz Hyperon diyoruz. Kur’an’da ise Şıhab (Şahab) denmekte.

Allah, semavi müekkellerin ve süfli müvekkillerin (toprak ve fazın) NURU’dur.

Ayetleri izleyiniz göreceksiniz ki Şeytan ve meleklerin işleyiş mekanizması Nur-35. ayette belirecektir.

Şu anda mısır yiyorum (Konserve). Nur-35’e uyarlayalım. Şu anda baby-corn denen bir MISIR yiyorum. Bizim ufaklıklar çok seviyor. Mini haşlanmış mısır bebekleri… MISIR yediğim için Mısır’ı Nur 35. ayete uygulayacağım:

Ayıklanmış Mısır Maserasyona (Kükürt di oksit tanklarına) konarak kabukları şişirilme yöntemiyle ayrıltılır. Sonra da SİLİNDİR ve üzerinde CAM LUMBOZLARI olan bir VAKUM tankına konur.

Orada ne olur biliyor musunuz? Dünyalar tatlısı GLİKOZ.

Ondan bir kısmı NİŞASTA ve Modifiye nişasta (Tutkal için) Dekstroz. Artan her yerinden bir şey (Protein grizi, Yağlı kek denen hayvan yemleri) Ve glikozun yakılması dolayısıyla KARAMEL yani meşrubat tatlandırıcısı (Mısır soya sosu ya da pekmezi gibi.)

Bütün bunlar dışında bir şey daha vardır. Diğer işlemler yatay iken bu anlatacağım işlem DİKEY’dir. Mısırözü yağı… Tüm bitkisel yağlar ve Zeytin de buna dahil TEK BİR STANDART’tır.

Kuzey-güney yönünde Kontüne edilerek BİTKİSEL YAĞ elde edilir.

Bitkisel yağ ve Hayvansal yağ farkı çok önemlidir. Pamuk bitkidir ve pamuklu dokuma başka; Hayvan yapağısı olan YÜN ile yapılmış triko başka başka şeylerdir. Biri yazlık biri kışlıktır. Biri bitki (pamuk), diğeri hayvansal üründür (Yün).

Bitkisel ve Hayvansal YAĞLAR da çok farklıdır. Yünlü ve pamuklu (yaz-kış) kadar farklı. Yaz-kış.

Eğer Nur-35. ayetin içine dalarsanız “Anlattıklarımın” tümünü RAFİNE aşamasına kadar bulacaksınız.

Mısır yediğim için MISIR’dan söz ettik, bir rastlantı… Mesela gofret de yiyebilirdim. Ya da kaşar peyniri.

-devam edecek-

Hans von Aiberg, 26/12/2001 (037/08)

Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [  ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.

Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.


önceki bölümü oku | 037 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku

037-08-nur35-mealler

Yorumlar