90 ve 91. ayetleri yazar mısınız?
<> 18-Kehf/89: Sonra Zülkarneyn yine bir yol tuttu.
<> 18-Kehf/89: Sümme etbea sebeba
<> 18-Kehf/90: Sonunda güneşin doğduğu yere kadar ulaştı ve onu (güneşi), kendileri için bir siper kılmadığımız bir kavim üzerine doğmakta iken buldu.
<> 18-Kehf/90: Hatta iza bela a matlia şemsi vecedeha tatlüu ala kavmil lem nec’al lehüm min duniha sitra
<> 18-Kehf/91: İşte böyle, onun yanında “özü kapsayan bilgi olduğunu” (veya yanında olup-biten her şeyi) biz (ilmimizle) büsbütün kuşatmıştık.
<> 18-Kehf/91: Kezalik* ve kad ehatna bima ledeyhi hubra
Yani tuttuğu yol, güneşin doğduğu yön! (Dünya yuvarlak bunu nasıl bulacağız?)
<> Güneşin doğuşunu görmek için batısında bulunmak gerekir, yani batıdan doğuya gidilmeli
Evet [candaş]. 🙂
Şimdi bir de (Nasıl arayacağınızı bilemiyorum ama) ortasına çubuk geçirilmiş, değirmen taşlarından oluşan bir YAZI sistemi var.
Bunun üzerinde Daeniken de çok durmuştu ve hatta fotoğraflarını kitaplarından birine eklemişti. Bu yüz kadar dibek taşı üzerinde sadece spiral/helezonlar vardır. Bunu da bulabilir miyiz? Bu bir yazı biçimidir. (Holo-grafik denen yazı)
<> dolmen ve menhirler herhalde
Hayır sadece dibek taşları, ilkel fakat yazı denen helixler ŞAŞIRTICI! (Zülkarneyn’in marifetleri)
Keşke onu bulabilsek! İsimlerini bilmiyorum, arama motoruna ne yazılır bilemiyorum.
<> Adı mill alphabet mi hans?
May be. Perhaps. Bu kanıtlar olmadan konuya girmem ANLAŞILIR gelmeyecektir. [Candaş] yaman bir soru sordun ama kanıtları bulma açısından hazırlıksızız.
<> Efendim başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Zira diğer dostların sorusu vardır
Evet sorunun ön malzemesini ve kanıtlarını iyice ortaya sermeden 89-91’i açıklamak havada kalacaktır. Hazırlanıp gelmeliyiz.
Merak etmeyin Kur’an bitmez bir yoldur, ben her zaman onları size anlatabilirim. Ama KANITSIZ asla! Kanıtın olmadığı her şey HADİS hükmündedir, yani yalanda kalır.
Hiç değilse bir fikriniz oluştu sanırım. Açıklanamayan herşey Kur’an’da açıklanmıştır. Eğer o silindirik taşları bulabilseydik, daha da kolay olacaktı.
Hatta size üzerindeki spiralleri OKUYACAKTIM! Nasıl okuyacaktım? Buna ilişkin bilgi vereyim: Laser Hologramlarını görmüştünüz değil mi?
[] http://www.hunebedden.nl/frntpage.htm
<> http://www.mesoweb.com/chichen/resources/CAA21hires/plate_13c.html
Hayır bunlar kabataşlar, dolmenler. Benimkiler basbayağı değirmentaşı. Sanki buğday öğütürken üzeri spiral biçiminde helozonik çizgilerle kaplı… Bir iki değirmentaşını anlarım da 150 tanesinin birden AYNI YERDE ve amaçsız bulunmasını açıklamak zor!
Daniken bunların “Para” yerine geçtiğini bile yazmıştı kitabında… İyi ama, bu ağırlıkta paraları Flintsones bile taşımaz. Benimki çok düzgün ve 150 kadar hepsi tek kalıpla yontulmuş… Erich von Daenikenin kitaplarını taramak gerekecek sanırım.
Herneyse [candaş], bunu erteleyelim ama bunların nasıl okunduğunu size açıklayacağım.
Laser hologramı (Üç boyutlu fotoğraflar), mutlaka görmüşsünüzdür.
Bir filmin üzerine laser reflektörü tutulur ve resim filmden fırlayıp canlanır 360 derecelik 3D görüntüsü kazanır. Bu konuda mutmain misiniz? Yani en azından duymuşsunuzdur.
<> evet
Hiç içinizden laser FİLMİNİ gören oldu mu? Yakından gören????
<> Film değildi, sadece camın üzerinde adam konuşuyordu
Filmini kastediyorum. Ona laser reflektörü yansıttınız mı, fotoğraf dışarı fırlıyor. İki boyutlu olarak o filmde içiçe ve birbirini kesen illa ki helis biçiminde izler göreceksiniz.
[] http://web.archive.org/web/20031210125138/http://www.world-mysteries.com/pex_3.htm
Bu linki kaydettim. İçinde aramayı deneyeceğim. Eğer sözünü ettiğim taşların da resmini görseydik, BİREBİR aynı olduğunu sizlere kanıtlayacaktım.
Biz onlara codec olarak “Zülkarneyn’in imzası” diyoruz. Sorulan ayetle bunların ilgisi var.
Hans von Aiberg, 16/11/2003 (199/03)
Not-1: <> ile başlayan satırlar sayın Aiberge ait değildir, sohbet/chat esnasında onunla konuşan diğer kişilere aittir. [] ile başlayan satırlar ve [ ] arasındaki kesimler yine sayın Aiberg’e ait değildir, sohbete sonradan eklenmiştir.
Not-2: Eski sohbetlerde işlenen bazı gündem konularının yıllar sonra değişmiş olabileceği ihtimalini gözönünde bulundurmak gerekebilir. Sohbeti okurken karşılaşacağınız her türlü sorunu/hatayı vb. info@aiberg.com adresine bildirebilirsiniz.
önceki bölümü oku | 199 anasayfasına dön | sonraki bölümü oku