Chat n° 145 – Tarih : 21 mart 2003

<> ve [] ile başlayan kesimler Aiberg’e ait değildir. [] ile başlayan kesimler sonradan eklenmiştir. Okurken karşılaştığınız her türlü sorunu/hatayı vb. shahoneen@yahoo.com adresine bildiriniz.

 

SS sevgideğerler hoşbuluştuk. Herkesin Muharrem ayı, aşuresi, nevruzu kutlu olsun… Bağdat bombalanıyor, savaş tanrısı öyle istedi, ne yapalım. Nevruz tanrıçası böyle istedi. Bağdat oldum olası Yezidiliğin merkezi olarak bilinir. Emevilerden sonra Abbasilerin başkenti oldu. Bağdat, herzaman Ehlibeyt'in düşmanı olmuştur. Bu yüzden ehlibeyt Kerbela'ya kaçtı, orası da mezarları oldu. Bağdat tarihi boyunca hiç rahat yüzü görmedi ve göstermedi. Bağdat'ta dünyanın en büyük ikinci kütüphanesi yakıldı. Olayı biliyorsunuz, anlatmama gerek yok…

La ilahe illallah sonsuz kez! Allah'ın bir adı da bildiğimiz anlamda TANRI'dır. Bunu daha önce de yazmıştım. Allah'ın 114 isminden biri de Nas suresinde geçen "İlahinnas" >>> İnsanların Tanrısı'dır. İlahinnas'da bildiğimiz anlamda TANRI kelimesi vardır. Bu da Allah'ın isimlerinden biridir, fakat 99 isme koymamışlar. Bunu daha önce tartışmıştık. Rabb, Settar, Seriul Hısab, İlahinnas vb. bunlar Esma-ül Hüsna'da yok. Birileri onları dışarı atıvermiş ki 99 olsun. 99 isim HADİS ya, mecburen mızrağı çuvala sığdıracaksınız. Yoksa HADİS yalancı çıkar.

 

<> A.Hulusi,F.Gülen vb Tanrı ismine antipati uyandırmaya çalıştılar; türkçe ve göktürkler tengri derlerdi

Türkler ULUĞ derlerdi. "Tengrig" >>> Teşekkür, şükran, hamd demek. Kelimenin daha doğrusu tamlamanının aslı ULUĞ KUT TENGRİG'dir. Uluğ giderek ULU diye kısalmış. Kut, Sanskritçe ĞUT, şimdi Hoda, Almanca GOTT İngilizce GOD. Hepsi anlaşıldığı üzere KUT demek tıpkı Arapçadaki KUDS gibi.

 

<> İzninizle babamın bir ricası var. Babaannem için şimdi o 16 yaşında demiştiniz. Bu konuyu biraz açar mısınız? Berzah Alemi'ni? Öldükten sonra Kıyamet'e kadar nasıl bir yaşantımız olacak?

Elbette açarım : Allah rahmet eylesin. Benim kastettiğim BEDEN YAŞLANIR. RUH İSE fıtratı gereği, bayanlarda 16 yaş diriliğinde, erkeklerde 33 yaş dinçliğinde. Yani yaşlanan bizim bedenimiz, ama -70kg ötedeki beden (bilincin zarfı) yaşlanmaz. Bir kez ne ise o olur. Hep öyle kalır. Eğer yaşlanma olsaydı, Cennet'te bitkileri hazan yaprağı dökerdi, 80 yaşında Huriler olurdu. Cennet yıpranır, Cehennemin de ateşi giderek sönerdi. Bütün bunlar ÖNLENMİŞTİR. Ölenin durumu kadın ise 16 yaşında olarak devam eder. Ama Ahırette bu bilinç, yeniden bedenlendiğimizde, "ÖLDÜĞÜMÜZ SON YAŞIN DURUMUNU ALIR", ki "Filmin durdurulduğu yerden başlaması sağlansın diye". Ve Cennet'e girildiği anda, birden kadınlar 16, erkekler 33 yaşında olurlar. Ve bu kural sonsuza kadar bozulmaz.

Berzah alemine giden RUH dediğimiz ana maddenin "KENDİ BİLİNCİMİZ" dediğimiz ayrık parçaları BİLİNÇ bedenin koordinatları olan xi, yi, zi içinde yer tutarlar. Bu soyut bir sayıdır. Soyut kütleler yerçekiminin tersine BERZAH çekimine düşerler, göğe düşerler. Bunları yazmış konuşmuştuk. İşte Babaanne O HAFİFLİKTE ve 16 yaşında. Onun 16 yaş fotoğrafını alıp bakarsan, artık babaanne fotoğraftaki gibi…

 

<> Öldükten sonra Kıyamet'e kadar nasıl bir yaşantımız olacak?

Bu sorunun yanıtını hatırlatayım. Evren DÜZ değildir, evren illa ki başı ve sonu birleşmiş bir çember gibi düşünülür ki buna EĞRİ UZAY denir. Bilimsel ismi ÇEKİM ETKİSİYLE EĞRİLMİŞ EVREN'dir. Bunu yufka gibi düşündüğümüzde, BİR HİPODROMA BENZETMİŞTİK: koşucular vardı sayısız. Finish çizgisine (mahşerde diriliş anına) topyekün AYNI ANDA ulaşmak için kulvarda koşan (doğmuş, şimdi yaşayan ve doğacak olan herkes) bu kulvarlarda koşmaya başlarlar. Ancak içerideki (Adem-Havva) en kısa mesafeye sahiptir. Bu yüzden bir üstündeki kulvarda koşan oğlu-kızı, Adem'in başladığı yerden başlamaz, biraz ileriden start alır. Onun çocukları da daha ileriden başlar-ki- herkes EŞİT bir zamanda koşsun.

 

[] http://ak.c.ooyala.com/thdG1hZDotCgy1Khj2_Z-hmSczuDelNJ/Ut_HKthATH4eww8X4xMDoxOjA4MTsiGN

Stadyumlardaki koşuları hatırlayın : atletlerin start çizgileri aynı hizada değildir, ama EŞİT mesafeyi koşup, (eğer tümü aynı hızda varsayılırsa) finish çizgisine AYNI ANDA girerler. Yani BİRİNCİ yoktur, herkes BİRİNCİDİR, herkes foto-finish'e aynı anda girmiştir. İşte HER ÖLEN anında MAHŞERDE DİRİLİR. Hem de taaaa torununun torunları da AYNI ANDA dirilmek üzere. Yani kısacası, Adem öldüğü anda MAHŞERDE dirildi. Ben öldüğüm anda Mahşerde dirilmiş olacağım. Kıyametin son insanı da mahşerde dirilmiş olacak. HERKES AYNI ANDA DİRİLECEK. Ne zaman öldüğümüz önemli değil. KOŞU YOLU HERKESE AYNI VE EŞİT yapılmış.

Her ölen MAHŞERDE DİRİLİR. Herkes (Ddinozorlar, cinler vb.) HERKES aynı anda DİRİLMİŞ OLARAK ORADA toplanmış olur. Mahşerin anlamı ve özelliklerinden başlıcası bu.

 

<> Kimse kimseyi beklemiyor.

Evet, beklemek yok. Çürüyen ceset bizi aldatıyor. Karadelik tekilliğine ulaşan kişinin GÖRÜNTÜSÜNÜN ebedi donup kalması gibi. Mezarlar da CESET dolu, kemik dolu. Fakat saniyenin 400 milyonda biri zamanda, ASLINDA karadelik tutsağı BAŞKA BİR EVRENE GEÇMİŞTİR. Görüntü bizi aldatmaktadır. Kur'an "Şu atalarımızın kemikleri gibi olunca dirilecek miyiz?" diye dalga geçen ateistlere yanıtlar verir. Allah nice kavmi öldürüp diriltmiştir. Yıldırım yani KONDANSATÖR SIRRIDIR bu.

Hatırlarsanız, demiştim ki, 180-220 volt cereyan birini çarpar öldürür, ama yüzmilyonlarca volt elektrik bize etki etmez. Biz KONDANSATÖR PLAKALARI gibi YALITKAN ve/veya etkilenmeden GEÇİREN oluruz. Eğer öyle bir şey olsaydı, yani o İLAHİ yıldırım (RA'D) bizi öldürseydi, kesinlikle Philadelphia tayfaları anında kömür olurdu. Ve Bermuda üçgeni olaylarında kimse geleceğe ışınlanamazdı. Herkes kebap gibi kızarırdı. Biriniz o ayeti yazmıştı. Hani yıldırım çarptırarak insanları sersemletiyor ve sonra yeniden diriltiyordu Allah… İşte bu KONDANSE YILDIRIMIN sırrıdır. ( not: KONDANSATÖR bunun için UFO'nun DEĞİŞMEZ parçasıdır.) Ayeti bulabilir misiniz?

 

<> Bakara-55 : Ve bir vakit: "Ey Musa, biz Allah'ı açıkça görmedikçe, senin sözüne kesinlikle inanmayacağız." dediniz. Bunun üzerine sizi o yıldırım yakalayıverdi; siz de bakakalmıştınız.

İşte bu ayet : KONDANSATÖR sırrıdır. "Bunun üzerine sizi o yıldırım yakalayıverdi; siz de bakakalmıştınız." "Bunun üzerine sizi o yıldırım yakalayıverdi; siz de bakakalmıştınız."

 

<> Bakara-56 : Sonra şükredesiniz diye sizi ölümünüzden sonra yine dirilttik.

Kondansatör plakalarını hatırlayınız. Bir de fizik bilgilerinizi anımsayınız. PLAKALAR ŞAŞKIN, BAYGINDIR ama ölmezler, daha doğrusu GEÇİCİ ölmektedirler. Kur'an'ın derinliklerinde her buluş ve bulgunun mutlaka ÖNCEDEN verilmiş kodları vardır. Philadelphia deneyi, Bakara 55-56 ayetlerinin bir İSBATI olarak yapılmıştır. Dev bobinlerden ÇELİK bir gemiye, mesela Bağdat kentinin bir yıllık tüm elektriği verilmiştir. Gemi burada kondansatörün mahfazası (case, kasa) durumundadır. İnsanlar da bu yıldırımın geçtiği kondansatör plaketleridir. ÖLÜYORLAR önce, fakat elektrik akımı yalıtımlı olarak onları öldürmeden geçiyor. Amaç magnetik alan oluşturmaktır.

 

<> Yıldırım'dan ölenler, iletken vazifesinde oldukları mı için ölüyorlar?

(Her elektrik alanı, otomatikmak bir magnetik DİK alan kuşatır.) İşte ELEKTRİK ALAN SİZİ ÖLDÜRÜRKEN; MAGNETİK ALAN ise YENİDEN YAŞAMA İADE EDİYOR. O zaman Philadelphialı tayfalar ÖLMÜYOR, ama bazen aylarca ehli KEHF gibi DONUP KALIYORLAR, (onları görsen ÖLÜ SANIRSIN ayeti)., sonra kendilerine geliyorlar… Bu ayetin yorumu hakkında MUTMAİN oldunuz mu?

 

<> Bakara-243 : Ölüm korkusuyla binlerce kişi halinde yurtlarından çıkanları görmedin mi? Allah onlara "Ölün!" dedi de sonra onları diriltti. Şu bir gerçek ki Allah, insanlara karşı çok lütufkardır. Fakat insanların çokları şükretmezler.

Evet, KONDANSATÖR İŞLEVİ.

 

<> Zariyat 44-45 : "Rablerinin emrine karşı geldiler. Bu yüzden, bakıp dururlarken onları yıldırım çarpıverdi. Ayağa kalkacak güçleri kalmamış, yardım edenleri de olmamıştı" ile fark nedir acaba? Geminin fonksiyonu farkımı oluşturuyor

Fark şu : bu doğadaki yıldırımlardan biri (RA'D) değil. İkinci farkı daha önemli : rad demişim. Gemi BÜTÜNÜYLE KONDANSATÖR DURUMUNDA, doğadaki yıldırımlar öyle değil. Doğadaki yıldırımlar TOPRAKLAMALIDIR. Yani topraktan çıkar ve buluta düşer. Ama biz onu sanki buluttan düşüyormuş gibi görürüz. J-K-L-M deneylerimizde biz hep kondansatör kullandık, yani TOPRAKLAMA HİÇ YAPMADIK. (Zaten denizde topraklama olmaz. Deneyi yaptığımız kutuplar da zaten BUZ >>> SU olduğundan sorun yoktu.)

Filmlerde görmüşsündür : country arabalarının dev tekerlekleri vardır, atlar çeker. Hızlanırken önce normal olarak ileri dönen tekerlekler, belli bir hıza erişince GERİ DÖNMEYE başlar, öyle görürüz, tekerlekler GERİ dönmekte, fakat at arabası İLERİ gitmektedir. Yanlış hangisi acaba? Bunu belki fark etmiş olanınız vardır.

 

[] http://sohbet.hanifislam.biz/link/ters_donme.jpg

<> Freakans uyuşması.

<> Göz yanılıyor

Yıldırım çok hızlıdır. Hızlı dönen tekerlek gibi düşünürseniz, TOPRAKTAN çıkarak, FAZA doğru gitmektedir. Zaten akımın yönü gerek elektrikte ve/veya magnetik akılarda TEK YÖNLÜDÜR. S kutbundan çıkan (emisyon) akılar N kutbuna (absorbe) yol alırlar. Şimşek iki bulutun ters yüklü olması nedeniyle gerilim farkını şerrare (ark/kıvılcım) biçiminde atmasıdır. Ama yıldırım ŞİMŞEK değildir. TOPRAK ve FAZ arasında giden şimşeğe yıldırım demekteyiz. Aslında bu konuyu bir meteorologa sormanız daha iyi, çünkü basit kaçıyor gibi.

 

<> Hızır as'ın namazı nasıldır dr? Hangi zaman birimine göre namaz kılıyordur?

Ben onun namaz kıldığını HİÇ görmedim. Kıldığını bildiğim halde. Fakat, Bağdadi öldükten sonra BİR KERE DAHA görünmüş dediler. Yine demiryolunda çalışıyormuş kazma ile… Eivind Heiberg diyor ki "Yanına gittiğimizde onun YAHYA aleyhisselam olduğunu anladık". "Bunu nasıl anladık bilmiyorum ama" diyor. Resulullah'ı rüyasında görüp tanıyanlar gibi. Tanışmadan tanımak… "Yahya Resul müsünüz?" diye sorduk diyor Eivind (Edwin) Heiberg. "Bunu niye sorduğumuzu bile anlamadık, nereden böyle bir soru sormak aklımıza gelmişti. Üstelik (üç kişilermiş) üçümüz sözleşmeden aynı şeyi sorduk, diye yazıyor (bana gelen son dokümanlarda bunlar da var). Yahya olduğunu anladığımız kişi dedi ki : "Birazdan İlyas ve Hızır üçümüz cemaat olacağız. Siz şu kazmayı elimden alın. çalışmaya devam edin."

(Dr. Siegfried Saga'nın özellikle sakladığı notları. Diğer iki kişiden biri EKİM bey. Özellikle Ekim bey'in anlattığını satır satır not almış). Fakat insanları EVLİYA yapmak gibi bir huyumuz var ya, bunları HİÇ söylememişler. Sadece, "Bağdadi'ye benzeyen biri vardı" diye geçiştirilmiş ve konu kapıtılmış. Ama bana teslim edilen bu dokümanlarda bunu okuduğumda bir saatten fazla ürperdim. Burada bana sadece bir tek şey TERS geldi, YAHYA aleyhisselam "İlyas" sanılan Peygamberin ta kendisi… Yani Hızır ve İlyas buluşup da Hıdırellez yapmıyorlar, buluşanlar iki MİSAK peygamberi >>> HIZIR ve YAHYA. Orada "İlyas" ismi bana ters geldi. (Eğer bir espri ve gönderme yoksa…)

 

<> neden hocam öyle bir peygamber yok mu?

İlyas as var ama VEFAT ETTİ, diri kalanlardan değil (İlyas – Hızır buluşması sadece HADİS'lerde vardır)

 

<> namazda vakit farz olduğuna göre…ve hızır da DEHR sahibi bir kişi olduğuna göre… acaba hangi zaman birimini kullanıyordur demek istemiştim

Ben onun namaz kıldığını İŞİTTİM, ama görmedim. Pekala soruya soru ile yanıt verelim : EHLİ KEHF 309 yıldır yatıyorlardı ve o çağda da namaz vardı. Uykudan önce ve uykudan sonra… İki namaz kıldılarsa, 309 yılda bir vakit namazı kılmış oluyorlar. İsa da namaz emri almış peygamberdir. Gidiş gelişi 2000 küsur yıl tutuyorsa (İki gün anlamında), iki günde altı vakit namaz var. Ama araya ikibin yıl giriyor. DEHR zamanı 7200 yıl ve artı 400 yıl daha sürecektir. Allah'ın katında bir gün meleklerin yükseldiği 50 bin yıl ise, melekler SECDE etmek için acaba HANGİ TAKVİMİ KULLANIYORLAR? Acaba NEDEN dirildikten sonra BİR DAHA NAMAZ KILMAK YOK!

Mahşerde ve Cennet-cehennemde EBEDİ yaşayacağız ve NAMAZ yok. ÇÜNKÜ DEHR takvimi var. Şimdi candaşlar, EBEDİ YAŞAMDA NAMAZ YASAK! (Sadece dünyada o da NEDENSELLİK var olduğu için) NAMAZ FARZ. Tarık semasına çıtıp da, bir saniyenin sonsuzlaştığı o "AN"da nasıl ve hangi zamana göre namaz kılınır? Sorulara soru ile yanıt veriyorum. (Ama yanıtını biliyorum aslında) ŞUNA DİKKAT ETTİNİZ Mİ, Kur'an'da AYETLER var ki "Onlar yanüstü, yüzüstü, sırtüstü yatarak da SALAT ederler" diyor. İşte senin yanıtın burada… Önce bu tür ayetleri bulalım. (Zikretmek ve salat etmek üzere iki takım ayet var.) Ayeti yazabilir misiniz? sanırım "sırtüstü, yüzüstü yanüstü yatarak kelimeleri" ile aramanız gerekiyor.

 

<> 4/103: Korku halindeki namazı tamamlayınca, artık Allah'ı ayakta, oturarak, yan yatmışken anın. Sükunet bulduğunuzda, namazı tam bir biçimde yerine getirin. Namaz, müminler üzerine vakti belirlenmiş bir farz olmuştur.

<> 4/104: Düşman topluluğu izlemekte gevşeklik göstermeyin. Siz sıkıntıya düşüyorsanız, hiç kuşkusuz tıpkı sizin gibi onlar da sıkıntıya düşüyorlar; ama siz, Allah'tan onların umamayacağı şeyleri umuyorsunuz. Allah Alim'dir, Hakim'dir.

Bu ayet zikretmekle ilgili (anmak). Bir de NAMAZ var. Onu bulalım.

 

<> 3/191. Aklı ve gönlü işletenler o kişilerdir ki, ayakta, otururken, yan yatarken hep Allah'ı zikrederler; göklerin ve yerin yaratılışı hakkında derin derin düşünürler: "Ey Rabbimiz! Sen bunu boşuna yaratmadın. Şanın yücedir senin. Ateş azabından koru bizi."

Bir tane daha arayalım lütfen.

 

<> 10/12. İnsanlara zorluk dokunduğu zaman; yan yatarken, otururken, ayaktayken bize yalvarır. Ama sıkıntısını çözdüğümüzde, kendisine dokunan bir zorluk yüzünden bize hiç yalvarmamış gibi çekip gider. Haksızlığa/aşırılığa sapanlara, yapmakta oldukları, işte böyle süslü gösterilmiştir.

Evet bunlar da önemli. Ama ben sizleri yormamak için, kestirmeden anlatayım : DEHR'de namaz yüzüstü, sırtüstü, yanüstü yere uzanarak da kılınır. Buna SÜREKLİ NAMAZ HALİ denir. Fakat bu HALDEN, yeryüzü takvimine indiğinde Hızır, mesela Musa ve Yuşa ile BİLDİĞİMİZ VAKİT NAMAZI KILARLAR. Sonra DEHR'e döndüğünde bu kez yeniden yüzüstü, sırtüstü, yanüstü namaz kılmaya devam ederler. SÜREKLİ NAMAZIN vakit farzı yüzünden bu böyle olmaktadır. Çünkü MEKAN sabittir. (Odanın eni boyu yüksekliği durup dururken kısalmaz uzamaz). Ama aynı oda, eğer ÖZEL BİR ZAMAN (Dördüncü boyut etkisi) altındaysa uzayıp kısalan zamandır. O halde ODADA olan kişi KENDİ TAKVİMİNE göre namaz kılacaktır. Öteki odalara aldırmayacaktır. Çünkü ÖZEL ZAMANI oluşmuştur. Zaman içinden bir zaman çatalı ayrılmıştır. Zaten o magnetik fırtınada bildiğiniz güneş ve gök sapsarı keser ve sizin bulunduğunuz kabin ise yeşil neon altındaymışsınız gibi olur.

Magnetik fırtınaya yakalanan pilotları hatırlayınız : "Gök sapsarı oldu, ve yön duygumuz kayboldu, zaten hiç bir gösterge de çalışmıyordu. İleri uçtuğumu sanıyordum, fakat magnetik fırtına geçince tamamen yukarı ve ters yönde gittiğimi anlayıp, rotayı düzelttim…" diyor pilotlar. (Yüzlercesine bir örnek verdim.) Bir de şunu ekliyorlar : fırtına bir dakika kadar sürdü… Ama kontrol kulesi tersini söylüyor : "Sizi 42 dakikadır radarda kaybettik". Aslında ben size birimi verebilirim. 18 dakikaya karşılık 1 saniye geçmektedir. On saniye için 3 saat geçmektedir. DOĞRU takvim budur. Burada yer istasyonu da pilot da yanılıyor. Çünkü RADAR DALGALARI 3 saat yerine 42dk gösteriyor. Radar dalgaları da elektromagnetik alana TUTUKLANDIĞINDAN, takvimi değişti, üç saat yerine 42dk diye görünüyor.

Yahu bunları bana niye anlattırıyorsunuz? Ötede savaş var! Savaştan söz edelim : Önce stratejileri analiz edelim ne dersiniz? Bakalım kısa, orta ve uzun vadede neler oluyormuş? JANA'nın çok kötü bir haberi var bize : "KENDİ KENDİNİZİ BİTİRDİNİZ" diyor, (Ben Türk'üm diye onunla çekişiyorum ya, o yüzden beni de KENDİNİZİ YEDİNİZ diye kınıyor. Bildiğiniz bir şey bu : ACEMİ BAŞBAKAN, ACEMİ CUMHURBAŞKANI VE ACEMİ OĞLANLAR OCAĞI. İşte bu bizim TÜRKİYE'miz.

Geçmiş olsun, alacağımız hiçbir şey kalmadı! Kötü bir ekonomi bekliyor bizi… Asker de bu acemiliğe uydu ben buna hayret ediyorum. Hep içişlerine müdaheleye alıştıklarından dış müdahaleyi unutmuş askerimiz. Suriye'yi ültimatom vererek, sizi üç günde işgal ederiz, APO'yu derhal çıkarın diyen ASKERİMİZ NEREDE? Apo'yu öylece yakaladık. Suriye'ye de girmek üzereydik ve BLÖF değildi. Hem de Kıbrıs'tan bile girme yapacaktık Suriye'ye…

BU ASKERİMİZ ŞİMDİ NEREDE? Hükümet falan yok, bunlar yalan! Biz şu anda BAŞSIZIZ. Yani HÜKÜMET boşluğu, otorite boşluğu var. ACEMİ olduklarından onları hükümet saymıyorum. Bu İstanbul'u yönetmeye benzemez! İstanbul arkasında devlet vardı. Şimdi devlet sensin ARKANDA KİM VAR TAYYİB? Acemi Cumhurbaşkanın mı?

Yoksa geçen yüzyılı yaşayan emekli generaller mi seni kandırdı? "Amerika'nın B planı yok" diye, "bize mecbur mahkumlar" diye "11 yıl önceki zararımızı şimdi ALALIM" bastırın dediler. Herşey yolunda giderken, derken… Acemilikler ile herşeyi bitirdik. Bize verilecek olan 26 milyar dolar ZATEN çıkmıştı. Başbakanlığa gidip konuşan ABD büyük elçisinin çantasında ÇEK olarak bekliyordu. Adamlar çeki aldılar ve nerelere harcadılar bir bakalım :

1- Mısır'a BEDAVA 2,3 milyar dollar, 2- Ürdün'e bedava hibe 7,7 milyar dolar, 3- İsrail'e KREDİ olarak 10 milyar dollar, 4- Hava sahasını (Uçuş koridorunu) açan Suriye'ye 6 milyar dollar HİBE. Türkiye'ye ne verdiler dersiniz? Lütfen yanıt…

 

<> hic bir sey             <> Türkiye'ye DERS verildi sadece.

Bu devletler ağızlarını açmadılar, pazarlık bir yana, bu para onlara SÜRPRİZ VERİLDİ. Şaşırdılar… Mısır halen şaşkın : "Ben ne yaptım ki?" diye soruyormuş. (Hak edecek ne yaptık diyorlarmış TV oturumunda).

 

<> şimdi ne olacak dr?

Şimdi ne olacağını görmek için biraz orta vadeye gidelim. Türkiye'nin zaten Kuzeybatı Irak'ta 45 bin askeri (jandarma, sivil komando vb dahil) vardı. ŞİMDİ ONLARI DA DIŞARI ATMAK ÜZERE ABD KUZEYE İLERLEYECEK. Güney'den (gelen haberler 400 kadar ABD-İngiliz askerinin öldüğünü, fakat bunu onda biri kadar gösterdiklerini biliyoruz.) ilerliyorlar. İngilizler Dicle'nin doğusundan, US Troop da batısından çölden geçerek Bağdat'a ilerliyorlar.

Salı günü (Mars/Ares, Koç'un uğurlu günü SALI) BAĞDAT kuşatılacak. Suriye koridorundan geçen ABD özel birlikleri (Delta force) Musul'un petrol kuyularını ellerine geçirdiler bile… (Ada savunması yapıyorlar). Suudi üzerinden yani çölden giren ABD birlikleri kestirmeden MUSUL'a gidiyor. (Dikkati başka yöne çekiyorlar ve bunu göstermiyorlar. Zaten Irak'ın ÇÖL KUMUNU savunacak hali yok. Onlar BAĞDAT derdinde. Bağdat kuşatılınca-şimdi ve o gün- Irak askerlerinin Saddam'ı devirmesi beklenecek. Bunun için AĞIRDAN alıyorlar. Halk ya da Muhafız Tümeninin ayaklanmasını bekliyorlar.)

Sonra sırada silah tüccarlarının DENEMESİNİ İSTEDİKLERİ yeni silahlar var. Bunlar ilk kez denenecek. Birisi Hiroşima'ya atılan Atom bombasının % 12'si oranında radyoaktif bomba. Ola ki NBC savaşı ya da İsrail'e füze atarsa, bu bomba BAĞDAT'ta denenecek. (Umarım böyle bir çılgınlık yapmaz Saddam'ın çevresindekiler). Bu bombanın vasfını uzmanı olarak anlatabilirim. Meşhur NÖTRON bombası. Yapılara hiç zarar vermiyor, canlılar ise yok oluyor. Bu bombanın kullanılması sırasında kesinkes, kuşatmada gedik açarak, HALKIN OLDUĞU GİBİ DIŞARI ALINMASI" gerekmektedir. Bu en extrem bombaları.

Bunun altında olanlar da pek aşağı kalır cinsten değil : Yeni bir teknoloji deneniyor : MW, biliyorsunuz ki, Alfa beta gamma ışını yayınlayan ve ölümcül olan Radyoaktif bombalar yani nükleer bombalar, kendi askerlerine ve İSRAİL'e zarar verir. Bunu göze alamazlar. Pekiyi, radyasyonun metrik hız gamında, gamma ışınlarından sonra HANGİ IŞIN var? Top sizde…

 

<> Mikrodalga veya UV, X mi dr?

Şimdi tersten başlayalım : Ültra morötesi, morötesi, x ışınları ve x ışınları ile geçişli Mikro dalgalar (ki bunlar aynı zamanda UHF radyo dalgalarının başlangıcı). Sonra IR (İnfrared/enfraruj), Orta ve uzun radyo dalgaları, Görünen ışık vb. (Bu da arada kalıyor) MicroWave…. İşte bu ilk kez deneniyor. Bakın neler yapabilir :

1- Öncelikle radyoaktif radyasyon içermektedir. Yani 1,5 km ila 25 km arasında (Tonajına göre) hiç bir canlı sağ bırakmaz. Eğer ontonluk bir MW bombanız varsa, nötron bombasının yapacağı işi yapmaktadır. Yer altında 13metre aşağıdaki köstebek bile yaşamaz ölür.

2- Basınçlıdır. Yani diğer bombalar gibi krater açmaz, foton basıncıyla ve toprağın arasından geçebilir. Dolayısıyla BETON sığınaklar bile güvenceli değildir. (Ergeç dışarı çıkacaktır sığınanlar. O zaman da MW etkisini gösterecektir. Beton dışı sığınaklarda ne olacaktır? Toprak sığınaklarda, siperlerde, askerin kanı birden bire titreşerek ısınacaktır. Çünkü MW sıvı moleküllerini titreştirerek ISI oluşturur (yemek böyle pişer). Iraklı askerin kanı iki ya da üç dakikada 37 santigrattan 43-44 ısı derecesine çıkacaktır (mutlak ölüm). Yüksek ateşten dolayı ölecektir.

(Üstelik ölen benim MÜSLÜMAN KARDEŞİM, AMA APTAL KARDEŞİM, BENİM APTALLARIM TAYYİBİ BİR KERELİĞİNE SEÇTİLER, ONLAR 20 YILDIR SADDAM'I SEÇEN APTALOĞLU APTAL MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM. BEN ONLARI SEVERİM AMA ONLAR BENİ HİİİİÇ SEVMEZ.) EY SEÇMEN, BANA LİDERİNİ SÖYLE, SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM. HERKES LAYIĞIYLA YÖNETİLİR! KİMİ SEÇTİNSE ONA LAYIKTIN. BAK TAYYİBİ SEÇTİM. Gazeteler 21.30'da uyandığını söylüyorlar. Vallahi erken kalkmış yine… (Seçim bölgesine gitmişti, dün HATIRLAYANINIZ VAR MI?) Orada yoruldu, habire namaz kıldılar, iyice yoruldular.

Bırakın da ACEMİLER uyusun, büyüsün ninni. SAVAŞ çıkmış, ÇORUM'da seçim yatırımı yapıyor. Tayyib'in bu yaptığını ÇORUMLULAR bile yapmaz.

 

<> Bu işler gazeteci/muhabir fırçalamaya benzemiyor tayyip efendi.

Evet kasım kasım kasılmıştı Kasımpaşalı!

 

<> 🙂 Mucid'ini tebrik etmek lazım(MW).

MW'yi ZigZag buldu. (TV'yi Tesla buldu ama hiçbir Web bunu yazmaz) Tıbda kullanılsın diye… Mesela kolera da vücut ısısı 34 derece gibi tehlikeli bir düşüş kaydeder. MW ile hasta ısıtılarak kanı 37'ye yükseltilir. Günün birinde bu buluşu, uyanık bir başka ZigZag üyesi de tuttu, "Yahu bununla yemek pişirsek nasıl olur acaba" deyiverdi. Ama asla BAĞDAT'ı pişirmek (ileride diğer ülkeleri) için değildi.

3. MW'nin bir diğer özelliği : Tüm radyo dalgalarını ve haberleşmeyi ortadan kaldırır. Bir de bunun için yapılmış MW bombaları var… Bunu şimdi kullanmıyorlar. Hatta Bağdat ışıklarını da söndürtmemek için santralleri vurmuyorlar. Çünkü muhaberat-haberleşme onlar için ÇOOOOK ÖNEMLİ. Uydu ile hem konuşmaları dinilyor, hem de ister cep, ister şifreli olsun, her telsiz yayınının yerini noktasal olarak saptıyorlar. Anlamışsınızdır. "Tarık Aziz öldü" bu şayia "ACEMİLERİ ortaya çıkarıp, TV'ye çıkarıp, "BAKIN BEN ÖLMEDİM, ABD YALANCI" dedirtmek için. Ama o sırada KAYIP AZİZ'i bulmuş ve uydu ile CIA-Delta izlemesine almış oluyorlar. Saddam uyandı ve TV'ye çıkmadığı gibi, hiçbir cep tlf ya da haberleşme aygıtı (Fax, modem, internet vb.) kullanmıyor.

 

<> Saddamin kac tane iKiZi var acaba?

Dublörler için de VUR EMRİ ÇIKARILDI. Yani Saddam ÖLDÜRÜLECEK emri var. Dublörler aptalca ölürler mi dersiniz? Şu sıralarda Suudi'lerden girenler ile Dicle doğusundan giden birliklerin birleşmesi gerekiyor. Suudilerden giren birlikler, direnen Irak birliklerini yan ve arkadan vuruyor. (Silahları Laser güdümlü ve 35 km menzilli) ABD çölde kolay ilerliyor olmalı… (Bizim TV'ciler Bağdat sığınaklarında oturadursun, savaşı HANSTAN öğrenin). Fao adasındaki dolum tesislerinden, İngiliz birlikleri TERS yönde tazyikle pipe-line hatlarına yangın söndürücü, dondurucu gaz püskürtüyorlar. Kuyuların yakılması önleniyor ve bu bir anlamda da bir "GİZLİ TORPİL" yuvası… Denizaltıları hatırlayınız : Torpido kovanına üstbaş bavul, hatta insan koyarak denizin üstüne fırlatır. Yeni teknoloji silahları BAMBAŞKA ARTIK… "Gelecekten kopya çekilerek" yapılıyor. Suriye "ABD" ile ilişkilerini düzeltip, en az İngiltere kadar Müttefiki olmak için gizli karar aldı. Gizli çünkü, Arap dünyasını karşısına almayı istemiyor. Akdenizdeki DENİZALTINDAN atılan füzeler, SURİYE ÜZERİNDEN GİDİP MUSUL'U VURUYOR. ABD ve İngiltere'nin (Kıbrıs'daki meşhur üslerinden, Dikelya'dan yapılan ikmalle) FÜZE fırlatan DENİZALTILARI, hiçbir kimseye görünmeden Musul'a ŞU ANDA bile bomba yağdırıyor. (Suriye hava sahasını açmış durumda) Bu bombalar haftaya bugün denenmiş olur. Silah tüccarları köşeyi dönerler, tüm dünyadan sipariş alırlar artık.

 

<> kimse göremiyorsa o füzeleri, Suriye'den hava sahasını kullanmak için izne ne gerek var o halde?

NEREDEN atıldığı görünmüyor. Yani ortada uçak gemisi ya da kara rampası, kamyon falan yok. Suyun altından "AKBOMB" (Akıllı bilet der gibi) çıkıyor, U2 uçaklarının çıktığı yükseklere kadar çıkıp, sonra Uydu lazer pointeri eşliğinde noktasal olarak vuruyor. Böylece artık, savaş ilanı gerekmeden, dilediğiniz bir LİDERİ öldürebiliyorsunuz. Yeni dünya düzeni bu işte… Yeryüzünde güvence yok! Kıbrıs'daki gizli İsrail toprağından söz etmiştim, hatırladınız mı? Onun Haritalarına baktınız mı? Ayrıntılı haritalardan söz ediyorum. Her neyse, İsrail'in böyle toprakları var. Gizlidir. Ama bellidir, anlar bulursunuz. Biraz zeka yeterli… Mesela çooook önce sizlere bir "Tarafsız bölge"den söz etmiştim. Tabii ki, orta atlaslarla o bulunmaz. Ama ben de Lucky Luke'ü çok seviyorum.

En çok okuduğum çizgi roman odur. İlatlas, orta atlaslarda bulamamıştınız. Hatırladınız mı? Adı TARAFSIZ BÖLGE (Neutral Zone). Artık bunu TV'nin haritalarında VERİYORLAR. Elinde ayrkıntılı atlas olan bir candaş var mı? (Şu anda gerekli) Küveyt'e gidiyorsun atlasta, Küveytin batıya bakan sivri ucunun hemen yanında baklava dilimi gibi bir ÜLKE var. Ve bu ülkenin adı yok. Adı nedir?

 

<> Tam aradadır ve sahipsiz değil mi ora?              <> sina

Hayır sina değil. Küveyt, Suudi, Irak topraklarının birleştiği güneydoğuda. BAKLAVA DİLİMİ gibi bir ülke. Onu buldunuz mu?

 

<> Orası çöl diye biliyorum.             <> Tarafsız bölge yazıyor Hocam

Tarafsız bölge diye bir ÜLKE olur mu? Hiç duydunuz mu? (Geçen yıllarda arkadaşlarım bu ülkeyi bulamamışlardı, ben de konuyu yarım kesmiştim, kısmet bügüneymiş) BUGÜN BULDUK ya gam yemem…

 

<> hafar denilen bir yerin kuzey batısına düşüyor   <> Nufud çölünün de doğusuna düşen bir yerde

O ülke >>> Neutral Zone. Niçin varmış? Bir websearch ediniz lütfen, hüüp'ü daha almadım, alıp geliyorum.

 

<> http://www.lonelyplanet.com/mapshells/middle_east/kuwait/kuwait.htm : Buranın batısında mı?

<> Yaklaşık 5 milyar varillik petrol rezervlerini…? : "Suudi Arabistan aynı zamanda Kuveyt ile birlikte 'Tarafsız Bölge'deki (Neutral Zone) yaklaşık 5 milyar varillik petrol rezervlerini eşit olarak paylaşmaktadır."

<> http://www.aydinlanma1923.org/sayi/39/39-05.htm : Öte yandan Kuveyt'in İran tehlikesine karşı kendisini koruyan Irak'ı savaş boyunca ekonomik yönden desteklerken aslında Birleşmiş Milletler kararına göre Irak ile arasında (iki ülkenin sınır sorunu yaşadıkları) her iki ülke içinde tarafsız bölge olduğu ve iki ülkenin de petrol çıkaramadığı kabul edilen Rumaila bölgesinde savaş sırasında petrol çıkarmaya başladığını,… "Rumaila bölgesi" diye geçiyor.

Hani yanıtını biliyoruz ama, bir de TV'yi kim buldu diye arar mısınız?

 

<> http://arsiv.hurriyetim.com.tr/tatilpazar/latin/99/12/26/eklhab/24ekl.htm

<> Televizyonun mucidi diye ortalikta dolasan bir isim yok ama, bu mucize aletle en cok ozdeslestirilen kisi Iskocyali muhendis John Logie Baird.

Ama o bulmadı. Diğer isimler lütfen….

 

<> http://www.tvhistory.tv/

Kim bulmuş? İsim lütfen.

 

<> Sarnoff Coopariton

Yani Rus Sarnoff. O da değil, bir daha araştırır mısınız? (Ben daha 6 isim biliyorum)

 

<> Who Really Invented Television — Revisionist history says RCA, but in truth it was a Mormon farm boy named Farnsworth. Farnsworth mü?

Evet ama o da değil! 8 ülkeden 61 kişi TV patenti almak için başvurmuş. 37 AZ BİLE KALDI. Şimdi birşey göstermek istedim : WEB HADİSLERİDİR BUNLARTESLA BULDU TV'Yİ hem de 1 Nisan 1923'de dedim ki : "WEB HADİSLERİDİR BUNLAR…". Pekiyi DOSDOĞRU AYET HANGİSİ >>>>>> TESLA.

Gelelim Neutral Zone'a. Verdiğiniz ve vereceğiniz tüm Linkler WEB HADİSLERİDİR. Tarafsız bölge için verilmiş WEB HADİSLERİ… Peki bunun dosdoğrusu, AYETİ nedir? Bir ipucu : İSRAİL PETROL ÇIKARMADIĞI HALDE, NEDEN PETROL İTHAL ETMİYOR? Bu kudret Helvası mı, Bıldırcın mı, Gökten mi iniyor? (Otomobillerde, kamyonlarda nükleer enerji kullanılmaz ki). Üstelik sürekli savaş halinde, tüm askerleri motorize ve 24 saat devriye halinde. Buna petrol mü dayanır?

 

<> Böyle bölgelerden alıyor. Yani ortağı muhtemel

<> Ürdün'ü üzerinden pipetle mi çekiyorlar?

(Ürdün'ün Suriyenin petrolü yok. İsrail'in de…) Hicaz ve Asir yöresinde de hiç petrol yok. Yemen ve Aden'de de yok. Mısır'da da yok. Pekala şimdi başka bir şeyi deneyelim. Arz'ı Mevut'un GÜNEY SINIRINI ÇİZELİM. Haritada İsrail'i bulunuz. En güneyinde AKABE'de Eilat limanı var. Kızıldenize çıktığı liman, Sina'ya açılan bir koridor. Buldunuz mu?

 

<> Aşkelon diye şehirlerinin yakınında(güneyinde)petrol göstermiş atlasta(İsrail) boru hattı gibi

<> Doğu ucu ise B.A.E. olmalı.

Burası aynı zamanda ARZI MEVUT'UN GÜNEY HATTIDIR. Eilat ile Tarafsız bölge (!) arasına bir çizgi çekiniz.

 

<> bir körfez şehri EYLAT, enlemler yakın, eylat-tarafsız bölge

İşte Arz'ı Mev'ut akabe ile basra körfezi bileşimidir

 

<> 5836 km2lik bölgeden iyi petrol geliyor demekki.

<> "Irak ile olan sınırda ise 7000 km2lik bölge tarafsız olup, askersizdir. Meskun mahal değildir."

<> http://www.templebuilders.com/maps/maphtm.htm

8 milyar varil değil; bunu sen on ile çarp. WEB HADİSLERİNİ BIRAK. İngiltere taaaaaaaa en başından beri 1948'de kurulaCAK olan İsrail devletinin PETROL REZERVİNİ AYIRMIŞTI. Ne demek Tarafsız bölge? Böyle bölge, devlet falan olur mu? Çocuk doğmuş ADINI KOYMAYI UNUTMUŞLAR! WEB HADİSLERNİ boşverin. Web sadece bilgiler kaynağıdır. DOĞRU BİLGİLER, YANLIŞ BİLGİLERAMA DOSDOĞRU, KAPALI KAPILAR ARDINDA OLMAYAN HAK OLAN GERÇEK BİLGİLER daha yalan-yanlış hadisleri elenip de su yüzüne çıkamadı.

 

<> Web ile de Dunya manipule edilebiliyor demek ki, yani yanlis bilgilerle

Evet, Gurdjieff'in dediği gibi UYANMAK ZAMANI. İnsanların üzerine mezar toprağı serpmişler, UYUYORLAR. Wolf Messing şöyle diyor : "Dünyayı yönettim, BENİ KİMSE TANIMADI ve HATIRLAMIYOR". Şu lafı bir düşünün. Ve lütfen yorumlayın Messing'in ne demek istediğini… söz sizde.

 

<> Telepat

<> Majisyenliğin doğal bir sonucu olarak düşünüyorum. Hep etkin ama,her zaman perde arkasında!

<> gercek yoneticiler hep arkasasindadirlar

<> Hitlerin yol göstericisi

<> hitler eli ile yaptıkları çok şeyi değiştirdi

<> Bu Hayat Çekilmez Oldu..artık! HOCAM

Evet hiç çekilmez oldu. Yanmlış zamanda DOĞRU yerdeyim. yanlış zamanda DOĞRU yerdeyim.

 

<> "Bunu bana şeytan unutturdu" ayetinin sırrınca, akrabası geller gibi bir telepat hannas unutturdu.

Eğer MESSİNG olmasaydı, Japonlar URAL DAĞLARINA KADAR RUSYA'YI işgal edecek, ötesini de Almanlara bırakacaklardı. Bir Messing, RUS mareşalı kılığında, kastı kavurdu ortalığı. Bunun için JANA çok kıymetli. Ne Messing'i ne Tesla'yı ne de Jana'yı tanıyan var. Hatta, HAWKİNG'i bile basın tanıttı da birazcık duydunuz. Ama size Einstein, 5 yaşından beri öğretiliyor. Tam 40 tane NOBEL ödülü alması gereken Hawking'in BİR TEK ödülü var. (Lucatien) Hayatında göremez Nobel'i…

 

<> Miraç-3 Kitabındaki "HAWKING OLAYI" başlıklı bölüm herkesçe okunmalı. Bu bölümü word'de yazmaya başladım. İnşaallah çok yakında grubun files bölümüne asarım.

Sağolasın Mürselim ve mürseller. WEB HADİSLERİNE DİKKATLE YAKLAŞIN. Orada yazan herşey doğru değildir. MUHTELİF hadisler vardır. Sahih Hadislere göre TV'yi 8 kişi değişik zamanlarda bulmuş, Web Rivayetleri…. Hatta teflonu DUPONT bulmuş! (Dupont mucit değil yatırımcıdır.)

 

<> Hocam yazinizda bizde irakin imarindan pay alacagiz demistiniz yeni gelismeler mi olacak?

Tam 6,5 yıl ABD orada kalacak. Bush seçilmeyecek yeniden. Yeni Başkan ile birlikte Türk Müteahhitlerine kapılar açılacak. Irak'ı bundan sonra ABD koruyacak. (Silahlanma giderlerini tıpkı Almanya ve Japonya'ya yaptığı gibi) kaldıracak ve bunun yerine YATIRIM'a yönlendrirecek Irak'ı. Artık siz de zevkle Bağdat, Kerkük vb. ye (Kıbrıs'a gider gibi) gideceksiniz. Bu iyi tarafları… Irak kesinlikle ABD ve Bizimle ticaret yapacaktır.

 

<> Şunu anlamıyorum:ABD bütün bunları niye saldırarak yapıyor?

Bu yeni düzen. ABD İsrail'in komşusu olmak üzere geldi. Arz'ı Mev'ut'u ŞİMDİLİK o KOMŞUSU olarak yönetiyor. ABD ve İsrail İLK KEZ SINIRDAŞ OLUYORLAR. Yeni dünya düzeninde şimdi şunlar yapılıyor. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER, tıpkı Cemiyeti Akvam gibi FESHEDİLİYOR. Fransa'nın korkusu bu… Onun için KESİN tavır aldı. Fakat keriz fransız geç kaldı.

ABD zaten Birleşmiş milletlerin tüm örgütlerini koparmış kendine bağlamıştı. Dünya bankası İMF bunları BM'den çekip aldı. EKONOMİK OLARAK ÜLKELERİ YÖNETMEK İÇİN. Halbuki DBankası ve IMF daha önce neredeydi? Daimi konseyin 6 üyesi ve diğer dönüşümlü 6 üye 12'si birden karar verirse, bir ülkeye borç veriliyordu. 6 üyeden biri VETO ederse, borç verilmiyordu. ABD bu iki örgütü koparıp aldı. Bununla BORÇ VEREREK, borç verdiği ülkeleri gelir düzeylerine kadar ayarlıyor. Geriye kalan BM departmentleri ise bir şey ifade etmiyor. Şimdi de öyle : Kıbrıs'ta palazlanan BM Şu anda devre dışı bırakılmış, aciz ve gülünecek bir yaratık, Tayyibe benzedi, Otoritesi yok, parası yok, Kofi Annan'ın maaşını ABD ödüyor.

 

<> daimi veto hakki olan ulke 5 degil mi?

            (Almanya da alındı 6 oldu)

 

<> Turkiye şu anda K. Irak ta. Bu na izin verilecek mi? orada ne kadar kalacağız? yani US ve UK buna ok diyecek mi? Nolacak bizim K. Iraktaki sonumuz…yani oraya girdiğimiz gibi cıkacağız…

            BM mi izin verecek?

 

<> Turkiye Kuzey Irak'a girmek istiyor ya da girdi, USA kabul etmiyor sozlesmeyi.Neler oluyor sevgideger kaptan bir bilginiz var mi?Ozur dilerim boldugum icin.Ileri de her hangi buyuk anlasmazlik var mi yoksa taktik mi. USA Turkiye'nin K.Irak'a girmesini istemiyor

KÜRDİSTAN KURULACAK ve BARZANİ GİBİ YAHUDİ AŞİRETLER YÖNETECEK. APO kurumu devam edecek, Türkiye'de çok eylemler yapılacak. 15 yaşında onlarca kürt kızı canlıbomba olarak en kalabalık yerlerde, Boğaz köprülerinde gezip duracaklar. Anıtkabire iki motorlu uçakla saldıracaklar, intihar edecekler. Bu arada Avrupa yanımıza yaklaşacak, ABD'den soğumamızı fırsat bilecekler. Ama ABD'nin yeni president'i ile YENİDEN kuzu sarması gibi olacağız. Yeniden ABD müttefiki olacağız. Yeni başkan neredeyse bizden özür dileyecek. Yaşayın ve görün.

 

<> Yani,bütün bunlar yakın gelecekte mi olacak kaptanım? 2-3-5 sene???

<> bari kim olduğunu söyleyin başkanın hocam

ABD'nin yeni başkanı diyorum ya, demek ki 5 yıl içinde falan olacak. ABD'nin geleceği için geçmişine bakalım mı? Cowboy ülkesi bir ABD var önce… Sıradan Muz cumhuriyeti gibi bir develet, adı üzerinde Texas. Birinci dünya savaşıyla birlikte ABD kabuğundan çıkıp, AVRUPA'YA açılıyor. İkinci dünya savaşıyla, Avrupa'ya yerleşiyor (Almanya'daki üsleriyle ABD'deki üsleri arasında hiç bir fark yok.) Bunu yaparken de NATO'yu kullanıyor. NATO sayesinde ÜYE HER ÜLKEYE GİRİP ORADA ÜS AÇIYOR. Yani ABD artık AVRUPA'YA YERLEŞMİŞTİR. Üçüncü aşama >>>>>> İSRAİL KOMŞUSU OLMAK, Yani önasya. Çok yakından DÖRDÜNCÜ AŞAMA >>>>>> AVRASYA ORTAASYA. Zaten denizler onun elinde. SOVYET GİDİNCE MİRASI ABD'YE KALDI! ŞİMDİ ANLAŞILDI MI, NEREYE GİDECEĞİ ABD'nin, YANİ İSRAİL'İN aslında… ABD İsrail'in dünyayı denetlemek için kurduğu ordunun adı. Pentagon, Cia falan diyorsunuz ya… Zavallı ABD halkının MİLLİ bir tek kurumu var FBİ, diğer tüm kurumlar, istisnasız YAHUDİ MUTLU AZINLIK ABD vatandaşlarınındır. İşte sorularınız yanıtları bunlar! Web Hadisi olmadan, DOSDOĞRUYU söylediğim için size şaşırtıcı geliyor olabilir.

Ama durum bu… DÜNYA DEVLETİ İSRAİL… Tüm dünyayı bu hale getirmek için Zero N yola çıkmıştı… Şu anda, tüm GenKur dahil, HERKESTEN DAHA ÇOK BİLİYORSUNUZ artık… Bundan sonra küçük yerel sorular yerine GLOBULAR bakalım dünyaya… SİS içinden görünmüyor, ama strateji ve analiz bilince dünyanın en realist politikası ortaya çıkıyor. İsrail ve Tarafsız bölge… İsrail diyor ki, "Ben Irak savaşı içinde olmak istemiyorum" Ben karışmıyorum diyor başbakanları. GÖRÜN Kİ ABD'yi oraya getiren KENDİLERİ DEĞİL Mİ? KARIŞMIYOR >>> muş. Tıpkı "Tarafsız bölge" gibi ALDATICI BİR LAF! Tarafsız İsrail, Tarafsız Bölge. Jana'nın kıymetini bilmenizi ve onu canınızla, kanınızla desteklemenizi istiyorum. Vargücünüzle destek olmanızı istiyorum. O OLMAZSA, ben dahil birlikte HAVLU atarız. Kuzu kuzu, Tayyib gibi teslim oluruz şer güçlere…

 

<> Peki, sizce Israil e karşı güdülecek en mantıklı politika nedir???

            ARTIK BU İŞ TELEPATLAR SAVAŞI OLDU! Bunu görmenizi istiyorum.

 

<> nasıl yapalım? Dua ile mi? nasıl? Hocam

HİÇBİR ŞEY YAPAMAYIZ İSRAİL'E! RABBİMİZ ONLARI DÜNYALARA ÜSTÜN KILMIŞ. üstün bir avuç yahudi TÜM DÜNYAYI YÖNETİYOR. Kızıl Çin'i bile… Kuzey Kore dışında heryerdeler. Benim Casio ile çalışmamın nedeni YAHUDİ ortağı olmayışındandır. Bir de toshiba var. İkisinden başka hiç bir firma ile çalışmam. Manisa'da ise Vestel'e buluş yapmak üzere arada bir çalışıp, candaşlara HDD falan temin edip gönderiyorum. Süleyman Mercümek'in ortağı kim bilen var mı? Sessizlik düşünmek için gerekir. Ajanslar, gazete,Web bunlar sadece Rating için kıvranan zavallılar. İŞTE HANS TV bambaşka şeylerden söz ediyor. UYANMAK ZAMANI. Artık HANİF GÖZLÜĞÜ ile bakacağız. Asla AT GÖZLÜĞÜYLE bakmayacağız. Bunun formatı başka. Hanımlar var. Gerek gruptan gerek grup dışı olarak bana gelen binlerce e-mail içinden. Mesela onların çoğu mirc falan bilmiyor, candaşın hazırladığı sitemizi açıp, o yazıları indirip, bana e-mail yazıyorlar. Nasıl Sign-in olduğunu bile bilmeyen çok kişi var. Yazdıklarımızın çıkışlarını alıp, elden ele çoğaltıyorlar. Otobüste bizim chatlerin okunduğunu hayretle gördüm, İzmir yolunda. Bir tane değil, çok yerde görüyorum. Biz bunları kitaplaştırmadığımız için, kendileri kitaplaştırıyor. ACABA KİTABA DÖKSEK Mİ ARTIK? Balıkesir şanslı, pekçok hanım ve kızımız kadın hak-hukuğu konusunda bilgilendiler.

 

<> Hocam kadın konusunda yazdıklarınızı derliyorum insa_Allah

80 yaşında bile 5 vakit namazı bırakıp, üç vakit + 33333333 daha namaz kılan büyüklerimiz var. "BİZİ KANDIRDALAR" diye ağlayan hanımlarımız var. Öğrencilerimiz de öyle apaydınlık. Şık, estetik, zarif ve NAMAZ KILIYOR. Karaçarşaf giymeden, başını örtmeden. İşte ufukta Hanife'lerim göründü. Onların çocukları NELER YAPACAK NELER. NELER NELER! VE NELER NELER! Pazar günü 4 saati HANIMLARA ve hukuklarına ayırmayı yeğliyorum. Mezheb İlmihal ve içtihadlarından YIKMIŞLAR BENİM KADINLARIMI. Çok bilgisiz yaşamışlar. Hayatlarının heryönünü "İlmihal" köreltmiş. Nedir bu ilmihal yahu? BU MEZHEB ŞEYTAN KİTABI DEĞİL Mİ? SENİ İLLA Kİ MEZHEBLİ YAPAN, HADİSLERİN YOLUNA SOKUP, ALLAH AYET VE HÜKÜMLERİNDEN KOPARTAN O İLMİHAL NEDİR YAHU? İlmihal denen şey "Hadislerle nasıl Mezheb ve kadın yönetilir" gibi bir şey.

 

<> hocam ilmihal demişken, -uygunsa eğer- SALAT / NAMAZ'a niyet etmeli miyiz? KURAN'DA BÖYLE BİR EMİR YA DA BİLGİ VAR MI?

NİYET FARZDIR ve namazın dışındadır. Niyetlendim Salatın ikamesine diyeceksin. Farz vb. demeyeceksin, zamanı söylemeyeceksin.

 

<> abdest almak ya da namaza durmakla bunu kalben yapmış olmuyor muyuz?

Euzübesmele ile şeytanı dışarıda tutup, Allahüekber ile İRTİBATI kuracaksın. Kur'andan okuyacaksın. Sonunda VAKIA SURESİ SABIKUN EHLİ GİBİ, iki yanına Selam Selam diyecek ve namazı bitireceksin. Selam selam, hepinize selam selam, Kiramen meleklerimize BARIŞ BARIŞ, Sağım Barış solum barış, önüm-arkam barış, Savaşana SOBE!

 

<> Bir de BUSH a soylettirebilsek :))

Bush Allah'ın huzurunda haksızdır, çalmıştır. Kuzeni Florida Valisiydi, SİİRT SEÇİMLERİ gibi tekrarlattırıp HAKSIZ KAZANDI. Bu seçimi Al Gore'un kazandığını herkes biliyor aslında (White House, başkanın adamlarını kastediyorum.) BUSH daha buradan KAYIP.

 

<> kuran'da namaza niyetle ilgili birşey bulamadım?..

5 ibadet de NİYETLE yapılır. İbadetin özelliği bu. NİYET EDERSEN ORUÇ TUTARSIN. Melekler bunu duyarsa ZAPTA (deftere) geçilir. Yoksa içinden geçirdiğin bir şeyi ALLAH'dan gayrısı duymaz bilmez, bilemez.

 

<> zaten bildiğim bilincinde olduğum bir eylem öncesi kendi kendime niyet etmek robotça birşey gibi geliyordu

<> ya salatımda beni görmüyorlar nı? zabt için söz şart mı gerçekten?

O halde sen bunu meleklere DUYURMALISIN. Namazı kılarken, içinden dua okumayacaksın. Ağzındaki fısıltıyı kendi kulağın duyacak, ama yanındaki duymayacak. Niçin? MELEKLER DUYSUN DİYE duyarsa yazıyor katip candaşlarımız Onlar ALLAH değil ki, içimden geçeni nereden bilsin? DUYARSA yazıyor. Yani içimden Bush'u öldürmek geçiyor. Ama bunu SÖYLERSEM (Niyetlenmek) o zaman fiil gerçekleşiyor. Melek senin sevabını tutuyor. Eğer sen içinden Sübhaneke falan okursan, o namazın BOZULDUĞUNU ve kabul edilmeyeceğini melek nereden bilsin? Meleğin görevi, Allah'a MUHASEBESİNİ götürmek. Eğer Melek bilseydi Cennet'te "İblis"in içinden Adem-Havva'yı /İnsanı nasıl kıskandığını, O zaman anlarlardı ALLAH'ımızın niye onu kovduğunu! ALLAH'DAN BAŞKA içini BİLECEK, GÖRECEK bir güç daha yoktur.

 

<> kuran'da namaza niyet var mı?

Hüvellahu Semiul Basir. Habir VAR İBADET'in kendisi NİYETTİR. HACCA mı gidiyorsun, niyetlenmeden gidebilir misin? Oruç tutuyorsun. Niyetlenmezsen istediğin anda bozarsın gibi bir şey olur. Oruç bozmak için mi tutulur! Niyet seni bağlayıcı, güdücü, yönlendirici bir MİSAK'tır. Niyet >>>>>> VERİR, ALLAH RIZASI >>>>>> ALIRSIN. Bu bir TAKAS trampadır. Yani "NİYET ETTİM ALLAH RIZASI İÇİN…" der ve bunu dile getirirsin. Niyet etmedim demek, Allah rızası istemem demek gibi bir şey olur.

 

<> ancak tatmin olmadım. Ayet bulamadım

NİYET ile ilgili tarama yap kur'an'da, neler buldun? (olaylara lokal bakma, evrensel bakmaya çalış). Arapçan var mı (Klasik öğreti olarak)? İBRAHİM'in NİYET'lerini okuyabilirsin. İsmail ile Kabeyi yapması ve onu Tavafa NİYETLENMESİ gibi Niyet şartını getiren HANİF İBRAHİM'DİR. KURBAN KESMEYE niyet eden ilk kişidir o, OĞLU dahi olsa NİYET'e başka bir gözle bakabilirsin.

 

<> 112/2 Allah'tır; Samed'dir tüm ihtiyaçların, niyetlerin, övgülerin, yakarışların yöneldiği tek kuvvettir.

<> niyetten anladığım eylem öncesi hazırlık ve bu sadece sözel birşey değil. Ibrahim atamızın niyetlerini de böyle anlıyorum.Bir işi yapma öncesindeki aklediş, kavrayış gibi, karar süreci yani.

OĞLUNU KESMEYE BİLE NİYET ETMİŞTİR. Niyet farzını ihdas eden bizzatihi İbrahim'dir. Onu çok iyi incelersen, niyet ettiği herşeyin karar süreci yani. (ORUÇ DA ÖYLE, O NU DA BULAN VE KOYAN İBRAHİM'DİR.) [???] Hem de oruca 30 GÜN BİRDEN VE ENBAŞTAN NİYET ETTİĞİNİ GÖRECEKSİN. Bunu nereden biliyoruz? Şuradan : İBRAHİM'in orucu ile bizim orucumuz TIPATIP aynıdır. İlla ki ramazan'da, illa ki ak iplik kara iplik şartıyla, illa ki bir şey yemeden içmeden. Ayın ilk halinin yeniden gelmesine kadar (30 gün kadar) oruç tutmuştur. Onun orucuyla bizim orucumuz arasında bir ufak fark vardır. Ama bunun yüzünden NİYETİMİZ değiştirilmiştir. En baştan 30 gün için niyet etmiyoruz artık. TEK tek her gün NİYET ediyoruz artık. Bunun nedenini biliyor musun? Yani HİÇ DEĞİŞMEYEN DİN neden, bir minik nüansla değişti? O nüans nedir bilebilir misin?

 

<> cinsel birleşme izni

Evet. Bu yüzden, 30 GÜNE NİYET EDİLMİYOR. Başka bir NİYET daha sana Kur'an'dan İTİKAF nedir? İtikaf'a İLLA Kİ NİYETLE GİRİLİR, niyetsiz ASLA olmaz. İtikafı ayetlerden bulabilirsin. Bilmeyen varsa anlatabilirim. Atamız İbrahim itikaf'a girmiştir.

 

<> peki hanif bir candaş imam olduğu zaman nasıl niyet edecek hocam?

İmam olan kişinin diğerlerinden tek bir farkı vardır. O da "Kaptan" konumundadır. Kur'an'ı yanlış, eksik, ayet dışı okumama gibi BÜYÜK BİR SORUMLULUĞU vardır. Hem de kolaydır bir o kadar. Cemaat namazında (iki kişi de bir cemaattir) uyan kişi bunu niyetle söyler. İmam'ın özel bir niyet çekmesi yoktur, ancak ben bunu yaptığımda "Yarabbi, ibadetimi kabul et, yanlıştan yanılgıdan koru" diye bir İÇ GEÇİRİRİM.

İmam olmak en kaçındığım bir şey, çünkü PAPAZLIK kurumu haline geldiği için, imamların MÜRTED olduğunu biliyorum. Onların durumuna düşmek istemem doğrusu. Üstelik eskaza imamlık yaptığımda, eğer orası bir başkasının eviyse, "ÇAY" bile içmem, o bir ücret olmasın diye. İmam-Hatipler şahsında CEHENNEM EVLERİ KURDULAR. Kimse buna dur demedi. Tersine siyasi partilerin malzemesi oldu. MAHVOLDUK. Orada okuyan tüm gençlerimizin pek çoğu bordrolanıp, ya da parayla Kur'an (Yasin, tebareke, amme cüzü falan) okuyup, imam nikahı kıyıp (Koy yan cebime 100 milyon) durumuna gelince, benim imamlardan sıtkım sıyrıldı.

Onları PARA PAPAZI yaptık, ellerimizle… Para almayan, yani imam olmayanlar da kurtuldu. Çocuklarımızı ellerimizle tutup Papaz-hatip okullarına yazdırdık ve sözde iç huzuruyla etrafa caka sattık. UYANALIM artık. HANİF EKOL VAR ARTIK. BİZLER PROTESTANTIZ. Hristiyanlıkta bile protestanlık, kilisenin zenginliğine, halkı soymasına ve "Allah ile kulu arasına PAPAZLAR" girmesine bir tepki olarak çıkmadı mı? BİZ DE BUNU YAPIYORUZ CANDAŞLAR! PROTESTANTLIĞI İSLAMA GETİRİP, HANİF İSLAMI KURUYORUZ. Ve düsturumuz da çok güzel.

 

<> kadından imam olurmu efendim?

Kadından peygamber oluyor da, NİÇİN imam olmuyormuş bir anlayalım bunu. ALLAH'IN HUZURUNDA cinsiyetlerimizle değil, TAKVAMIZLA ve İNSAN OLARAK üstünüz. Erkekler kadınlardan üstündür diyen YANMAYA HAZIRLANSIN, CAYIR CAYIR YANMAYA HAZIRLANSIN. ÖNCE insanız sonra cinsiyet hanesine bakılırsa kimliğimizin, kadın ve erkeğiz. Artık soruyu şu şekilde düzeltelim : "İNSAN'DAN İMAM OLUR MU?" EVET OLUR. Hayvandan olmaz.

Her insan devamlı olmamak ve ücret almamak kaydıyla İMAM OLUR. İNSAN İMAM OLUR. Kadın ve erkek ise bunun ayrıntısı. EY İMAN EDENLER DERKEN, burada iman eden İNSANDIR kadın ve erkek farkı yoktur. TABU yüzünden bu böyle. ORADA NAMAZDASIN, Gözyaşlarıyla ALLAH'a kilitlenmişsin KOPMUŞSUN MİRACA GİTMİŞSİN, NAMAZ İLE ISLAH OLMUŞSUN, KISACIK İKİ REKAT NAMAZ VE GÖZLERİN IPISLAK. Allah aşkına BENİM KADIN senin erkek görecek halimiz var mı? ALLAH İLE MİR'ACDAYIZ. Dinin direği namaz ile tırmanmışız. Namaz bizi KÖTÜLÜKTEN alıkor. BEN NASIL ŞİMDİ DERİM Kİ "Vayyy be, bizim imam fıstıkmış". Olur mu böyle şey. Şakası bile hoş olmaz bunun.

 

<> Ey İMAN EDENLER! Rüku edin, secde edin; Rabbinize ibadet edin, hayır işleyin ki kurtulabilesiniz.

EY İMAN EDENLER >>>>>> İNSANLAR (Kadın ve erkek) Rüku edin, secde edin; Rabbinize ibadet edin, YANİ NAMAZI KILIN. ÇOĞUL söylediğine göre CEMAAT de var. Ey iman eden kadın ve erkekler, namazı kılın-kıldırın anlamı var mı yok mu? Hatır için değil. Bakın bakalım var mı yok mu?

 

<> Namaz kilin ama sadece erkekler imam olsun demiyor ki ayet

"EY İNANAN İNSANLAR" diyor. Demiyor ki, Ey inanan erkek sen İmam ol, ey inanan kadın sen sakın olma, imama uy! Böyle mi diyor ayet? Allah EKSİK Mİ yazmış? Diyanet tamamlıyor İLMİHALLERE göre, mezheblere göre, hadislere göre. MEAL BOZUYORLAR.

 

<> Nisa-34: Erkekler, kadınlar üzerinde hakim dururlar, çünkü bir kere Allah birini diğerinden üstün yaratmış ve bir de erkekler mallarından harcamaktadırlar. Bunun için iyi kadınlar, itaatkardırlar. Allah'ın korumasını emrettiği şeyleri, kocalarının yokluğunda da korurlar. Serkeşlik etmelerinden endişe ettiğiniz kadınlara gelince; önce kendilerine nasihat edin, sonra yataklarında yalnız bırakın, yine dinlemezlerse dövün

<> bu ayeti delil gösteriyorlar hocam

AYET yanlış TERCÜME. Aynen "Cariyelerinizi fuhuşa zorlamayın" gibi bir densizlik ile yazılmış. Bu da mı Öztürk hocanın meali?

 

<> diyanet

Belliydi zaten. Sırayla ayetleri DÜZELTİYORUM. "Erkekler, kadınlar üzerinde hakim dururlar." Bunun anlamı şu : erkekler DIŞARIDA (avlanıp vb.) İAŞE BULMAK ÜZERE ADALELİ YARATILMIŞLARDIR. KADINLAR İÇERİDE (çocuk bakımı getirilen avın pişirilmesi vb.) olarak farklı yaratılmışlardır. (Erkek dinozor ile boğuşurken, kadın çocuğuyla mağaraya saklanır demiştik. Kadının dövüşmesi yasaktır. Bu da bir NİMETTİR, bir iltimastır kadınlara).

Şimdi ayete dikkat edelim : Arapça bilenleriniz hemen anlayacaklardır. "ARTIK", "Ondan sonra" ifadesi vardır. Demek ki daha önce durum bu değilmiş. Geriye gidiyoruz, nereye İLK İKİ İNSANA. Cennetteler, EŞİTLER. Orada güç gösterisi yok, orada ava çıkmak yok. Orada kadının doğurması yok! YANİ ERKEĞİN KADINA ÜSTÜNLÜĞÜ YOK. Tıpkı peygamberler gibi BİRİ DİĞERİNDEN ÜSTÜN DEĞİLDİR. Üstün diyen cehenneme yol alır. Sonra yeryüzüne inilmiş ki artık burada Cennet'teki selamet, güvenlik yok. Mikroplar, sivrisinekler, dikenler, vahşi hayvanlar… İlk kez oluyor : kan akıyor, diken yırtınca…

Halbuki daha önce böyle bir şey olmazdı. Acıkıyor kadın. Daha önce böyle bir şey olmazdı, acıkınca kuş ağzından girer çıkardı ve doyardı. Erkek başlıyor bir alet bulup, gücü yettiği hayvanı kovalamaya.. Çünkü kadının ÇİZİLMESİNİ, KANAMASINI, güzelliğinin bozulmasını istemiyor. Erkek habire KAS yapıyor. Genetikler boyu geçiyor bu. Akşam oldu, bütün vahşi hayvanlar pusuda. Bir mağara buluyorlar, önünde ateş yakıyorlar. Orada çocuk doğuruyor eşi. Artık ona dişi olan insan bakacaktır. Erkek de her ikisine NAFAKA olarak bakacaktır. Dışişleri bakanı dışarı çıkıyor, içişleri bakanı da evi yönetiyor. Şimdi bu durumda ALLAH BİZİ BAŞTAN MI AYIRDI, erkek güçlü mü olsun dedi sizce? İleride Cennet'e girildiğinde de KESİN EŞİTLİK VAR. Bir kadın düşünün. Cenneti kazandı. Artık onun GÜNEŞ SİSTEMİ ÇAPINDA KOCAMAN BİR YEMYEŞİL CENNETİ VAR! O ONUN! Ve Kocası cehennemde yanıyor bu arada… Kurtaramamış. KİM ÜSTÜN? TAKVA ELBİSESİ GİYEN İNSAN ÜSTÜN. Orada HATİCE ANAMIZ GİBİ KADIN AĞIRLIKLIDIR.

 

<> Hocam bütünün bir parçasının bir "şey"'i olur mu? Benim(/bizim) bir şeyim (/iz) yok! AMA Her şey olmaya niyetim(/iz) var!

İnsan ihtirasları sınırsızdır. Kapacı Hüseyin efendiye fırsat ver, SADDAM HÜSEYİN OLUP, Küveyt'i ele geçirip, sonra dünyayı ele geçirmek isteyecektir. şey daima Küllişey'ine doğru ÇOĞALMAK ister. CENNET ZATEN BUNUN İÇİN VAR. İHTİRASIN NEYSE, KÜLLİ ŞEY'İN'İ ORADA BULUYORSUN. (Allah'ımızın Cennet adı VEHHAB'dır. Bunun anlamını bilen var mı?)

 

<> sürekli veren         <> karşılık beklemeden veren

Wehhab şudur : Cennette birim zaman başı (Mesela bir dakika diyelim) daha önce verilmemiş, hepsi ilk kez verilen her dakika verilen 70 bin büyük sürpriz. Ve kaç dakika sürüyor Cennet? EBEDİ ebediyen, daha önce hiç kimseye ve tekrar olarak verilmemiş 70 bin BÜYÜK SÜRPRİZ veriyor. Bu dünyada VERMİYOR. Onun için VEHHAB, Allah'ımızın CENNET adıdır. Ama bizim mealci cahiller karşılıksız veren der. SAMED NEDİR peki, karşılıksız verip, hiçbir şeye gerek duymayan demek değil mi? Zülcelal vel İkram ne demek? Sürekli ve sürekli karşılıksız ikram eden değil mi? VEHHAB'ın FARKI bu… Onun için CENNET insanın şey diye başladığı ve dinmez ihtiraslarının KÜLLİŞEY'in diye TESKİN EDEBİLİR. Allah Musavvirdir, herşeyi en güzel tasvir edip, Allah Vehhab'dır, o her ünik şeyleri kullarına CENNET'TE YIĞAN'DIR.

 

<> 112/2 Allah'tır; Samed'dir tüm ihtiyaçların, niyetlerin, övgülerin, yakarışların yöneldiği tek kuvvettir.

<> BANA SENİ GEREK SENİ. BİZ ONDA YOKOLMAK İSTİYORUZ. Yani sonsuz yani hiçilik…. Hocam biz cennet peşinde OLAMAYIZ!!! SABIKUN PEŞİNDE BİLE

Evet, yokolarak VAR OLUYORUZ.

 

<> Biz vaad edilenin peşinde OLAMAYIZ!!! BİZ VAAD EDENİN PEŞİNDE OLABİLİRİZ! O NE BİR İNS NE BİR CİNS OLABİLİR. O HU'DUR…VEHHAB UL KAHHAR

VAHİDÜL KAHHAR. Vehhab bambaşka bir şey >>> zaten >>> Külli şey'in denen HOLOGRAMIN PARÇASIDIR. İdrak etmek için gidip yaşamak zorundayız. Dünya hayatı 3,2 salisedir (100 yıl yaşayan insan için hesaplanmıştır.) Şükür Şekur'a.

 

<> binlerce teşekkürler efendim.

Bilmukabele Elbistan. EKİM BEY'LER DİYARI. Allah Elbistanlıları BEREKETLİ ve HANİFLİĞE YAKİN KILDI, BİR ANDA ÇOK SAYIDA VE AKLEN/İLİMLE İMAN EDEREK RABLERİNE SIRATEL MÜSTAKIYM'ı dümdüz bir cetvelle çizdiler. Ben bütün Elbistanlılar'a çok teşekkür ediyorum. HANİF'im diyen Herkese eminim şu anda İbrahim atamız da teşekkür ediyordur. O ÇOCUKLARIYLA DEĞİL; MİLLETİYLE ÖVÜNÜYOR. BİZ Kİ HANİF İBRAHİM MİLLETİNİN AKILCI MÜSLÜMANLARIYIZ. BİZİM SIRTIMIZI KİMSE YERE GETİREMEZ. BİZDEN ALİMLER, ŞEHİDLER, MÜRSELLER ÇIKACAK DİYE SİZE MÜJDEYİ VERDİM. İsminizi TEK TEK gelecek okuyup, sayıp, dökmüş bana geri tepmeyle (Jana) iletildi. Jana bize OKSİJENDEN sonra en gerekli olandır. O olmasaydı, şimdi Uri Geller'in yönetiminde YENİ DÜNYA DÜZENİNİ hipnoz görmüşçesine benimsemiş olacaktık. Jana yüzünden BU KADAR PATIRTI ÇIKTI, 53 yılı GERİ ALMAK için, Arz'ı mev'utun birinci aşamasını ÖNE ALMAK zorunda kaldılar. Jüpiter'e kadar kaçırmak istiyorlar telepatlarını

 

***

 

<> Dedi: "Rabbimin beni içinde tuttuğu imkan ve güç daha üstündür. Siz bana bedensel gücünüzle destek verin de onlarla sizin aranıza çok muhkem bir engel (sed) çekeyim." (KEHF 95)

<> Onların Majisyenini öldürebilirmiyiz?

Hayır, Uri daha DOĞMADI. Adler'i öldürmek gibi bir şey bu. Bulursan öldürürsün. Uri (Asıl adı Uriah, Rusça Yuri). Hızır nasıl Deccal'in bir adım önündeyse Uri'ye istersen kalaşnikof boşalt, o mermiden DAHA HIZLI'dır ve/veya senin mermin, 18 dakikada ona ulaşır ki, o da çoktan oradan kaybolur. Onu MIB öldürebilir Ama bizim BAĞIN (selam selam dilenlerin) CİNAYET ŞEBEKESİ YOK Kİ! (Allah bize yeter). Uriyi bir CADI beyniyle oynayıp delirtebilir. Onu hep küçümsemişti. Ama Jana'nın ocağına düştü. Ayrıca kucağına düştü. Buyursun dünyaya Jüpiter'den yayın yapsınlar bakalım. Mars'a gitmek bile haftalar alıyor. Kaç yılda giderler bu Jüpiter'e. ABD'nin YILLIK SAVUNMA bütçesi 400 milyar dolar. Bu yıl 100 fazlasıyla (Savaşı kafaya koymuş ya) 500 milyar dolar. Ve 10 yılda 150 milyar Jüpiter projesine bağlayacak kadar kafayı yedi corc dabılyu buş.

 

<> Bu paraya dünyada aç insan kalmaz.

AÇLIK siyonizmin tek umudu. İnsanları aç bırakmak ölmeyecek kadar ve açlık sınırının çok altında, sürekli aç midesini düşündürerek mutsuz etmektir amaçları. Savaş çıkarıp, dünyayı bu çelimsizlerden kurtarmaktır niyetleri. Hutu kabilesini Tutsi kabilesi üzerine salarak, Boşnaklar üzerine Sırpları salarak, Müslümanlar üzerine "Medeniyet çatışması" diye haçlı seferi kopararak düzenleyerek… vs. vs. Bu saatten sonra üzülmek ve üzmek istemiyorum. Amacım misafirlerin SİZİN ZAMANINIZDAN ÇALMASINI telafi etmek. Bunun için kendtimi bu saatlere kadar parçalıyorum. Yeter ki MUTMAİN OLUN. NEFS MUTMAİN NEFS OLURSA, HANİF OLURSUNUZ. MUTMAİN NEFS, yani İBRAHİM'in nefsi, bize örnek TEK NEFS. "selam selam", işte bu iki "s" harfi, BARIŞ BARIŞ DUASI.

 

<> sevgi sevgi

SEVGİ ÇIKIŞLIDIR ZATEN BARIŞ. NEFRET İLE NE İLGİSİ VAR BARIŞ BARIŞ DEMENİN. Allaha emanet olunuz. Yazdıklarımı iyi okuyup şu NORMAL DÜNYANIN dışına çıkıp kapalı kapılar ardında, telepatlar-majisyen arasında OLAN ASIL PARANORMAL DÜNYAYI KAVRAYINIZ. Normal olanları size gazete, Tv veriyor. AMA KUR'AN = BEN OLUNCA, işte o ufuk öyle genişler, öyle bir açılır ki. MÜ'MİN'İN GÖZÜ AÇILDI MI ŞEYTAN EYVAAAAHH DİYE EN KESKİN ÇIĞLIĞINI ATAR. Şeytana Çığlık attırınız. O meleklerin EN SEVDİĞİ SESDİR. "Way bana demesi" Meleklerin en sevdiği sestir. MELEKLERİ ALDATMIŞTIR CENNETTE ŞEYTAN MELEKLERE KÜLAHI TERS GİYDİRMİŞTİR. MELEKLERİN ONDAN ALACAKLARI VAR.

"Eyvah, vah bana" diye çığlığı attı mı, melekler hamdediyorlar. (Melekler doğup ölmez, o günden beri KIYAMETE kadar yaşayacaklar. Şeytanı TÜM MELEKLER ÇOK İYİ TANIR. ONUN İÇİN MELEKLERDEN SÖZ ETTİM.)

Geronimoooo.

Bunları da sevebilirsiniz

Yorumlar